Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris készül Slash új albuma

0313slashmylesNem nagyon tétlenkedik Slash, aki máris megkezdi az ötletek rendszeresítését harmadik önálló lemezéhez. Az album ugyanakkor idén biztos nem jelenik meg, hiszen Myles Kennedy énekesnek az Alter Bridge-dzsel is lesznek kötelezettségei 2013-ban.

Máris megkezdi a munkát harmadik szólólemezén Slash, noha a nagysikerű Apocalyptic Love album megjelenése óta még egy év sem telt el. „Elég sok jó ötlet gyűlt össze az új dalokhoz, és a turné során is egy csomó erős témát rögzítettünk", írta a gitáros a Twitteren. „Most megkezdjük összeilleszteni ezeket. Az Alter Bridge rajongóknak azonban nincs miért aggódniuk, mert még idén kihoznak egy új albumot, és turnézni is fognak vele. Mylesszal majd utána jövünk össze megint."

Slash március 10-én egy speciális rögtönzött koncertet adott az Aerosmith két oszlopával, Steven Tylerrel és Joe Perryvel egy nyugat-hollywoodi divatüzlet ünnepi jótékonysági gáláján, amelynek bevételét szexuálisan molesztált gyermekek kapják meg. A gitáros a Mama Kint adta elő a duóval, akik különböző zenészekkel együtt bő egy órán át játszották saját klasszikusaikat, a nézőközönségben pedig olyanok jelentek meg, mint Eddie Van Halen, Alice Cooper, Billy Idol, Ben Affleck, Jennifer Garner és még sokan mások.

Slash emellett az Angry Birds Space legújabb verziójának kísérőzenéjét is feljátszotta. Mivel a játék nagy rajongója immáron 2010 óta, a felkérés adta magát. „Amikor a gyártó Rovio megkeresett engem, hogy játsszam fel a saját verziómat az Angry Birds témából, azt kérték, hogy ne hangról-hangra ültessem át, hanem tegyek bele valami különlegeset", mondja Slash. A zene így a legutóbbi, Budapestet is elért turné során, két koncert között íródott, Slash pedig saját Angry Birds avatart is kapott.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.