Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Márciusban akár meg is jelenhet a kettes Slash album

A Planet Rocknak adott interjújában Slash azt mondta, amennyiben minden a tervek szerint halad, jövő év március-április tájékán jelenhet meg második saját neve alatt futó szólólemeze, amit már teljes egészében az Alter Bridge torka, Myles Kennedy énekel majd fel. A páros már nagyban dolgozik a dalokon.

Slash tavaly adta ki karrierje első hagyományos szólóalbumát, melyen két dalban (Back From Cali, Starlight) is az Alter Bridge torok Myles Kennedy énekelt, aki aztán turnéra is indult a Guns N' Roses egykori és a Velvet Revolver jelenlegi (…) gitárosával. Mivel a páros minden szempontból remekül megérti egymást, már tavaly ősszel eldőlt, hogy a gitáros az egész következő anyagot Kennedyvel énekelteti majd fel. Előzetesen Slash a Black Eyed Peas énekesnőjével, a szólólemezen szintén vendégszereplő Fergie-vel is teljes albumot tervezett, de ez a projekt jegelődött, miután Kennedyben a gitáros megtalálta az ideális partnert. Slash most azt mondta, az új lemez már akár jövő tavasszal a boltokba kerülhet, hiszen a turnék során is folyamatosan írják és rögzítik a friss dalokat, dalkezdeményeket egy mobil stúdióberendezés segítségével.

„Roppant hízelgő ez az egész", fogalmazott korábban Myles. „Azt hiszem, remek dolgok sülhetnek ki belőle... Tényleg nagyon élvezzük a közös munkát. Persze tudom, hogy éppen énekest keresnek a Velvet Revolverbe is, így ha megtalálják a megfelelő embert, az érintheti a mi időzítésünket is, de most az a terv, hogy csinálunk egy lemezt együtt útközben."

Slash tavalyi albuma a világ minden tájékán nagy sikert aratott, habár vegyes jellege miatt megosztotta a rajongókat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.