Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Március környékén jelenik meg az új Obituary

0615obiNovemberben Budapesten is fellép az Obituary, akik nemrég Ten Thousand Ways To Die címmel adtak ki koncertlemezt. Trevor Peres gitáros azonban egy interjúban elmondta: már majdnem elkészült a 2014-es Inked In Blood folytatása is.

„Március környékén jelenik meg az új lemezünk”, mondta Trevor a The Breathless Sleepnek néhány nappal ezelőtt. „A mostani turné kezdete előtt fejeztük be a felvételeket. Pár szóló ugyanakkor még nincs teljesen kész, ezeket egy hotelben vesszük fel holnap. Szerintem nagyjából tizenegy nóta kerül majd fel az albumra, például a Ten Thousand Ways To Die is rajta lesz. Ha az Inked In Bloodhoz hasonlítjuk, végső soron mindig hasonló a végeredmény, és a dalszerzéshez is ugyanúgy állunk az első naptól kezdve. De ma már persze nehezebb friss, fogós, maradandó dolgokat alkotni. Ebbe elég különös belegondolni, főleg azután, hogy harmincakárhány éve zenéket írok. De tényleg nehéz. Az Inked In Bloodnál például négy teljes évet töltöttünk azzal, hogy írtunk, felvételeket készítettünk, aztán újraírtuk a dalokat, átvariáltuk és megint felvettük őket. De erre volt szükség ahhoz, hogy igazán elégedettek legyünk…”

Az Obituary, az Exodus, a Prong és a King Parrot közös turnéja, a Battle Of The Bays 2016 október 22-én startolt Lille-ben, és november 17-én zárul Zágrábban. November 16-án a négyesfogat Budapesten, a Dürer Kertben is fellép. További információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.