Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már tizenhat új dalt írt a Deftones

0311deftonesŐsszel kerülhet a boltokba a Deftones új albuma. Chino Moreno énekes szerint a Koi No Yokan folytatása igazi csapatmunkában készült, és semmiképpen sem a korábbi lemezeik megismétlése lesz.

„A dalok fantasztikusak, és nagyon bejött az a módszer is, ahogy írtuk őket”, mondta Chino a Rolling Stone-nak. „Mind összegyűltünk egy helyiségben, valaki elkezdett kifejteni egy ötletet, a többiek pedig ráugrottak. Így a dalokat tényleg közösen raktuk össze: van a zenekarban öt arc, akik majdnem teljesen másként közelítenek a muzsikáláshoz, szóval ha működik az összhang, akkor általában óriási dolgok sülnek ki belőle.”

Chino szerint a Deftones már tizenhat dalt írt az új lemezre, amelynek ismét Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet, Children Of Bodom) lesz a producere. „Szerintem ez egy elég intenzív album lesz. Elég alaposan belemásztunk a nótákba, és rendesen felboncoltuk őket. Ha valami túl nyilvánvalónak tűnt, megcsavartuk és kicsit tekervényesebbé varázsoltuk. Megpróbáltunk valami teljesen ellentéteset beleszőni, nem azért, hogy szabotáljuk az eredeti ötletet, hanem hogy saját magunkat is kihívások elé állítsuk, és olyasmi szülessen, amit a múltban még nem csináltunk. Mindenképpen úgy érzem, hogy sikerült előrelépnünk az előző albumhoz képest, de ettől még vérbeli Deftones az anyag, minden alapvető stílusjegyünk benne van. Nem akarunk megváltozni, csak egyszerűen ki akarunk lépni mindenféle skatulyából.”

A zenekar előreláthatólag még ebben a hónapban befejezi a felvételi munkálatokat, és ha minden jól megy, ősszel ki is jöhet az album.

 

Hozzászólások 

 
+12 #1 cápaidomár 2015-03-12 10:58
Nagyon várós!!! Baromi kíváncsi vagyok rá, hogy az után a mestermű után mit hoznak össze.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.