Shock!

május 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már tavasszal megjelenhet a hármas Avatarium

0521avatMegkezdte harmadik lemezének felvételeit az Avatarium. Ha minden a terveknek megfelelően halad, az egyelőre még cím nélküli album akár már a tavasz folyamán a boltokba kerülhet.

Nem tököl sokat a Leif Edling által vezetett Avatarium, hiszen legutóbbi, sorrendben második nagylemezük 2015 őszén jött ki, és már tavasszal megérkezhet a The Girl With The Raven Mask folytatása. A kiadó továbbra is a Nuclear Blast lesz, és ha hihetünk Marcus Jidellnek, a zenekar mindenképpen tágítani akar a zenei horizonton. „Nem a technikai szempontokra koncentrálunk, hanem a színekre, a látképekre”, mondja a gitáros. „Olyan változatos érzelmeket festünk meg, mint a düh, a keserűség, a gyász, az empátia vagy a remény, és ezek mind megtalálják a helyüket a zenénkben.”

A zenekar analóg módon rögzíti majd az anyagot. Egyelőre nem tudni, hogy az idei koncerteken részt vehet-e majd a főnök Leif Edling is, aki The Doomsday Kingdom nevű szólóprojektjével hamarosan szintén kiad egy albumot, és velük elvileg egy fesztiválfellépése már lesz idén. A basszer évek óta krónikusfáradtság-szindrómával küzd.

 

Hozzászólások 

 
#1 mrataxi 2017-01-18 17:37
Remek hír, a héten már hallgattam a The Girl...-t, és még mindig nagyon jónak tartom (ahogy az első lemezt is).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.