Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már stúdiózik a Stone Sour

A Stone Sour, az aranylemezes, Grammy-jelölt rockzenekar büszkén jelenti be, hogy stúdióba vonult rögzíteni negyedik sorlemezét, mely ismét a Roadrunner Records gondozásában jelenik meg. A munkálatok a Sound Farm Studios-ban folynak Des Moines-ban, David Bottrill producer (Tool, Muse, Staind) segítségével. A megjelenés idén őszre várható, 2 évvel az Audio Secrecy után, mely megjelenésekor hatodik helyen debütált a Billboard listáján, elsőn az amerikai iTunes Rock Album chart-on, de Európában is szép sikereket könyvelt el.

"Ez az album egy újabb fejlődési lépcsőfok a zenekar számára" - mondta Josh Rand gitáros. - "Zeneileg mindig is arra bíztattuk egymást, hogy feszegessük a határainkat, és ez most is így volt." A gitáros elárult néhány részletet a szövegekről is: - "A szövegekben egy embert követhetünk végig az életén egészen addig a pontig, amikor fontos döntést kell hoznia. Spirituális és morális hatalmi harc ez, melyben eldől, mivé válik az ember. Minden dal különböző aspektusból mutatja be a történetet, és a végén a hallgatónak kell kitalálnia, hogy végződik a történet."

A Stone Sour eddig 3 lemezzel jelentkezett: a saját magukról elnevezett debütáló albummal, melyen a Pókember-filmzene Bother is megtalálható; a Billboard 4. helyén nyitó Come What(ever) May-jel, melyen a Sillyworld, a Made of Scars és a Through Glass című slágerek voltak; és az Audio Secrecyvel, ami tartalmazta az 2010-es év kedvenc mainstream rockdalát, a Say You'll Haunt Me-t.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.