Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már nagyban készül a hatos Darkane anyag

Stúdióba vonult a modern, pszichopata thrashben utazó svéd Darkane, hogy elkészítsék pályafutásuk hatodik nagylemezét. Az album valamikor 2013 elején jelenhet meg, és egyik érdekességét az jelenti, hogy – az 1999-es Rusted Angel óta először – Lawrence Mackrory énekel majd rajta.

Mackrory tavaly tért vissza a Darkane frontjára, miután Jens Broman személyes okokra hivatkozva otthagyta a csapatot. A régi-új torok a Rusted Angel debüt óta mindössze egy vendégszereplés erejéig tűnt fel a bandánál, a 2002-es Expanding Senses album Chaos Vs. Order dalában. Bromen 2007-ben, Andreas Sydow távozása után került a Darkane-be, de mindössze egy stúdióalbumot készített velük, a 2008-as Demonic Artot, ami egyben a banda utolsó nagylemeze is volt.

A folytatás a jelenlegi ábra szerint valamikor 2013 elején kerülhet a boltokba, legalábbis Peter Wildoer dobos szerint. A James LaBrie szólócsapatában is doboló-háttérüvöltő ütős szerint a dobokat már fel is vették, a csapat már a többi hangszerrel és az énekkel foglalatoskodik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.