Shock!

május 07.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már nagyban készül a hatos Darkane anyag

Stúdióba vonult a modern, pszichopata thrashben utazó svéd Darkane, hogy elkészítsék pályafutásuk hatodik nagylemezét. Az album valamikor 2013 elején jelenhet meg, és egyik érdekességét az jelenti, hogy – az 1999-es Rusted Angel óta először – Lawrence Mackrory énekel majd rajta.

Mackrory tavaly tért vissza a Darkane frontjára, miután Jens Broman személyes okokra hivatkozva otthagyta a csapatot. A régi-új torok a Rusted Angel debüt óta mindössze egy vendégszereplés erejéig tűnt fel a bandánál, a 2002-es Expanding Senses album Chaos Vs. Order dalában. Bromen 2007-ben, Andreas Sydow távozása után került a Darkane-be, de mindössze egy stúdióalbumot készített velük, a 2008-as Demonic Artot, ami egyben a banda utolsó nagylemeze is volt.

A folytatás a jelenlegi ábra szerint valamikor 2013 elején kerülhet a boltokba, legalábbis Peter Wildoer dobos szerint. A James LaBrie szólócsapatában is doboló-háttérüvöltő ütős szerint a dobokat már fel is vették, a csapat már a többi hangszerrel és az énekkel foglalatoskodik.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.