Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már majdnem kész az új Venom mű

Már a végső simításokat végzi következő nagylemezén a kissé megtépázott hírnevű és népszerűségű, de töretlen lendülettel haladó brit metal intézmény, a Venom. Cronosék új albuma azonban csak valamikor a jövő év elején kerül a boltokba a Spinefarm gondozásában.

Nem tétlenkedett sokat a Venom a legutóbbi, 2011 végén kiadott Fallen Angels lemez után: a csapat hetek óta a stúdióban dolgozik a folytatáson. „Az új dalok nagyszerűen szólnak, az egész lemez hangulata óriási”, mondja a munkálatokról Danny Needham dobos. „Ennek a zenekarnak az ereje abból fakad, hogy elkötelezettek vagyunk a jó zene mellett. Ez pedig az előremutató gondolkodásból jön: az új ötletekből, friss kihívásokból.” Cronos mester szintén hisz abban, hogy meghatározó erejű albumot tesznek majd le az asztalra. „Hiszek benne, hogy ez a lemez a legjobb formájában mutatja majd a Venomot. Dalszerzési szempontból egyre jobbak vagyunk, de a koncertek is feszesebbek és súlyosabbak, mint valaha. Most már tiszta számomra, hogy a zenekar rengeteg tagcseréje az évek során mind csak egyfajta inspiráló utazás volt annak érdekében, hogy megtaláljam a megfelelő harcosokat.”

Az egyelőre cím nélküli album megjelenése 2014 első hónapjaiban várható.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Idun 2013-07-08 16:42
"Kedves" teszter: Te mit tettél le az asztalra, hogya Venomot, az egyik ősi NWOBHM/Thrash/Black bandát leszánalmasozod , ráadásul még leírni se tudod, te fogyatékos idióta! Tudod mit, inkább vonulj be vmi hasonló retardáltaknak fenntartott intézménybe!
Idézet
 
 
+1 #2 Zoli 2013-07-08 11:30
Én bírom az újkori venomot is. Cast in stone és resurection qrva jó.
Idézet
 
 
-1 #1 Teszter 2013-07-08 10:13
számlamas bohóckodás
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.