Shock!

február 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már keverik az új God Forbid albumot

Már keverik a New Jersey-i God Forbid új nagylemezét, amely valamikor tavasszal jelenhet majd meg a Victory Records gondozásában. A mixelési munkálatokat Jens Bogren végzi a svédországi Örebróban, a producer Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Trivium, Devildriver) volt.

A 2009-es Earthsblood mestermű utódjának zenei irányvonaláról egyelőre keveset tudni, de az biztos, hogy a csapatba alaposan beilleszkedett új gitáros, a Himsából ismert Matt Wicklund is aktívan belefolyt a dalszerzésbe. „Ezek a témák nagyon fogósak némi skandináv ízzel, a tőlem érkezett ötletek pedig elég változatosak”, mondta még ősszel egy interjúban Doc Coyle gitáros. „A gonosz, Morbid Angel-ízű, netán black metalos dolgoktól középtempós, power groove-os, Machine Head-irányú cuccoktól védjegyszerű God Forbid nótákig rengeteg minden akad közöttük. Az egész lemez logikus előrelépést jelent az előző anyagainkhoz képest."

A lemez keverése január 12-én kezdődött meg az örebrói Fascination Streetben Jens Bogren (Paradise Lost, Opeth, Amon Amarth satöbbi) irányításával, a lemez producere egyébként Mark Lewis felelt, az énekproducer pedig a Charred Walls Of The Damned gitárosaként és nagyot alakító Jason Suecof volt.

Egy friss God Forbid dal, a Where We Come From demóverziója alább meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.