Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már jövőre új album jön ki Slashtől és Mark Tremontitól

0725abAz Alter Bridge új albuma, a Fortress még csak a múlt héten jelent meg, a banda két főarca közben folyamatosan gondolkodik a többi projekten is, amelyben érintettek. Myles Kennedy jövőre új lemezt akar csinálni Slash zenekarával, Mark Tremonti pedig egy második szólóalbumra készül.

„Slash folyamatosan küldözgeti nekem a riffjeit és az ötleteit, én pedig egy jó öreg üzenetrögzítő segítségével énektémákat mutatok neki”, magyarázta Kennedy a Billboardnak a tavalyi Apocalyptic Love folytatásáról. „Később valószínűleg összeröffenünk majd a többiekkel is, elkezdjük összerakosgatni a dolgokat, és most az a cél, hogy jövőre fel is vegyük a lemezt.” Mindeközben Mark Tremonti sem tétlenkedik: a gitáros már határozott tervekkel rendelkezik második önálló albumához a tavalyi All I Was után. „Még év vége előtt összejövünk a srácokkal, megpróbálok egy kis helyet találni december-január környékén a naptáramban, hogy megírjunk némi anyagot. Tremontiként legközelebb azután turnézunk majd, hogy összeraktuk a lemezt, szóval legalább fél év eltelik majd még a következő koncertekig”, mondta a gitáros, akinek turnécsapatában Wolfgang Van Halen is játszott, igaz, egyelőre nem tudni, ő szerepel-e majd a második lemezen.

Az Alter Bridge október 16-tól Európában turnézik a Halestorm vendégeskedésével (de néhány dátumon a Shinedown is ott lesz). A csapat ismét fellép a londoni Wembley Arenában is, ahol nagysikerű DVD-jüket is rögzítették, Magyarországhoz legközelebb pedig a bécsi Gasometerben lehet elcsípni őket november 7-én. Scott Phillips dobossal hamarosan interjút közlünk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.