Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már jövő nyáron stúdiózni szeretne a Megadeth

0411megadethDave Mustaine többször is célzott már rá, hogy a Megadeth viszonylag gyorsan el akarja készíteni az idei Super Collider album folytatását. A zenekar főnöke most úgy nyilatkozott, hogy jövő nyár végén stúdióba is vonulnak.

„Van még pár dátumunk, amelyek egészen jövő augusztusig kitartanak, akkor kezdjük majd el a következő album felvételeit”, mondta Mustaine a KFMX rádiónak. „Már dolgozunk is ehhez a dalokon. Néha arra kényszerülünk, hogy tényleg nagyon sietve kezdjünk neki a dalszerzésnek, most azonban abban a nagyszerű luxusban van részünk, hogy eltölthetünk egy kis plusz időt más dolgokkal is. Aztán addig még mindannyian csinálunk pár érdekes dolgot, én például áprilisban egy nagyzenekari koncertet játszom a San Diego-i Szimfonikusokkal. Ahogy közeledünk a mostani kör vége felé, megpróbálunk egy kicsit kimerészkedni a komfortzónánkból, és annyi mindent megtapasztalni, amennyit csak lehet.”

A gyors tempóban alighanem az idei album gyenge kritikai és visszafogott közönségfogadtatása is közrejátszik – nem lepődnénk meg rajta, ha pár hónap múlva már olyan nyilatkozatokat idézhetnénk Dave-től, amelyekben a Killing Is My Business… And Business Is Good! intenzitását és a Rust In Peace komplexitását emlegeti a friss szerzemények kapcsán…

A Megadeth jelenleg a Fear Factoryval és a Nonpointtal turnézik az Egyesült Államokban, jövő tavasztól pedig ismét Európában játszanak. Jó hír, hogy június 16-án Budapesten is ismét fellépnek, méghozzá Rob Zombie és még egy harmadik zenekar társaságában, az első magyarországi Aerodrome Fesztiválon. További információk a rendezvény weboldalán és facebookos felületén.

A csapat a napokban egy igazán speciális karácsonyi fellépést is elvállalt Jimmy Kimmel műsorában, némi ízelítő alább ebből is megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+2 #9 Sárvári Gábor 2013-12-22 17:58
Nézem a Youtube-on a Jimmy Kimmel Live Music show-ban játszották a Kingmaker-t, egész jó! Jól nyomják élőben, meg jó kis nyomulós rock & roll. Fogós refrénnel. Élőben hasít az a szám. Le vagyok nyűgözve na!
Idézet
 
 
+3 #8 valarmorgulisz 2013-12-20 00:09
Teljesen rendben van a collider (leszámítva a Burn!-t). Nem tudom minek a fika.. Ha az új ére RIP-je az Endgame( ahogy mondani szokták, bár szerintem inkább a SHF), akkor az új ére Countdownja-a Collider. Koncerten ott a helyünk, a lemezt meg megfüleljük gondolom jövő november-október környékén.
Idézet
 
 
+2 #7 Venomádi 2013-12-19 21:34
Szerintem jó album. Akinek nem tetszik azt hangot ad neki, menjen a náthás p*csába, van még egy vagonra való album azon kívűl, lehet azokat hallgatni. Azt hittem ez egyszerű :D
Idézet
 
 
+3 #6 Valentin Szilvia 2013-12-19 14:38
Nagyon aranyos a vöröshajú. :)
Idézet
 
 
+7 #5 rotten 2013-12-19 14:37
Ez a videó jobb, mint a Super Collider.
Idézet
 
 
+9 #4 Draveczki-Ury Ádám 2013-12-19 14:12
Idézet - queensryche999:
Talán naivitás, de miért nem olyan zenét csinál, amilyet kedve szerint csinálni szeretne? Olyan ötletekkel,riff ekkel, amiket a jelenkori inspirációi kihoznak belőle.

Olyat csinált, és most a fejét követelik miatta. :)
Idézet
 
 
+2 #3 queensryche999 2013-12-19 13:49
"A gyors tempóban alighanem az idei album gyenge kritikai és visszafogott közönségfogadta tása is közrejátszik – nem lepődnénk meg rajta, ha pár hónap múlva már olyan nyilatkozatokat idézhetnénk Dave-től, amelyekben a Killing Is My Business… And Business Is Good! intenzitását és a Rust In Peace komplexitását emlegeti a friss szerzemények kapcsán…"


Talán naivitás, de miért nem olyan zenét csinál, amilyet kedve szerint csinálni szeretne? Olyan ötletekkel,riff ekkel, amiket a jelenkori inspirációi kihoznak belőle. A fő bevételforrás már úgysem a lemezeladás, a koncerteken pedig nyugodtan tolhatnak "biztonsági játékot" (értsd: klasszikus lemezek). A 2004-es visszatérés óta szerintem már bebizonyította, hogy képes gyors, komplex nótákat írni. (A sok, régi időkre hajazó újragondolt, felfrissített riffekkel-témákkal szemben - amik profik, meg jók, meg minden - szívesebben veszem elő újra meg újra a Youthanasia, vagy Cryptic Writings lemezeket.)
Idézet
 
 
+2 #2 Béla 2013-12-19 13:24
Inkább KIRÁLY legyen végre.
Idézet
 
 
+1 #1 Sárvári Gábor 2013-12-19 12:39
Na!? Vajon milyen lesz? Thrash? Speed? Heavy? Power? Hard Rock? Vagy ezek keveréke? Majd ünnepek után megtudjuk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.