Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már idén megjelenhet az Adler első nagylemeze

Simán csak Adler névre hallgat az eredeti Guns N' Roses dobos Steven Adler új zenekara, akik már idén ki szeretnék hozni első nagylemezüket. A banda az egykori Dokken basszer, Jeff Pilson és Jay Ruston producerek segítségével dolgozik a stúdióban az albumon, amelyen Slash is vendégeskedik.

Habár a pletykák azt rebesgették, hogy Steven új csapatának énekese az Asking Alexandria torok Danny Worsnop lesz, végül egy Jacob Bunton nevű ismeretlen énekes/gitáros került a mikrofonhoz. Rajta kívül Lonny Paul is gitározik még a lemezen, aki már egy ideje együtt zenél Stevennel annak Adler's Appetite nevű haknicsapatában. A zenekar már nyolc dalt rögzített debütlemezéhez egy Los Angeles-i stúdióban, ahol olyan szakemberek segítik őket a munkában, mint Jeff Pilson, a Dokken egykori és a Tooth And Nail jelenlegi basszere, illetve Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, Adrenaline Mob).

„Imádom a zenét, amin dolgozunk!", mondja Adler, aki saját bevallása szerint a Guns korszak óta nem volt ennyire lelkes. „Jacob személyében végre megtaláltam a megfelelő énekest. Hihetetlen hangterjedelme van, kiváló dalszerző és nagyszerű frontember. Lonny szintén remek gitáros, és ő is remek dalszerző. Óriási vibrálást érzek a zenekarban!"

Az év második felében várható lemezen Slash is vendégszerepel egy dalban: a gitáros március 15-én éjjel már fel is vette saját részét (a képen a banda vele és Pilsonnal látható).

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.