Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már gyűjti az ötleteket az új albumhoz a Mr. Big

0811mrbigÉv elején készített interjúnkban Billy Sheehan még nem mondott semmi konkrétumot a Mr. Big következő lemezéről, de most úgy fest, ismét aktivizálta magát a csapat. Néhány koncert mellett Pat Torpey dobos szerint az új ötletek összegereblyézése is megindult.

Pár kaliforniai koncert erejéig a hónap végén ismét színpadra áll a Mr. Big, akik Pat Torpey szerint már dolgoznak a következő lemezen is. „Eric mindig új zenéket ír, mindig vannak dalai”, mondta a banda új dalairól és a 2014-es ...The Stories We Could Tell album folytatásáról a California Rock Newsnak a dobos. „De ezeknek még át kell haladniuk a Mr. Big-gépezeten. Billynek is mindig akadnak ötletei, én pedig folyamatosan a koncepción, az alapötleten agyalok. Aztán összejövünk, összerakjuk, amink van, és megnézzük, hogyan működik – mindig így dolgozunk. A munkának ezt a részét még nem igazán kezdtük el, de tudom, hogy mind rajta vagyunk már. Jelenleg a hozzávalókat melegítjük.”

Egyelőre nem tudni, hogy az őszi bulikon milyen mértékben tud majd részt venni az 56 éves Torpey, akinél néhány évvel ezelőtt Parkinson-kórt diagnosztizáltak, így a legutóbbi turné fődobosa már Matt Starr volt, ő pedig elsősorban vokálokkal, extra ütősökkel járult hozzá a koncertekhez.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy Eric Martin énekes február 12-én ismét akusztikus szólókoncertet ad Budapesten, ezúttal a Dürerben. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.