Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már előrendelhető Duff McKagan önéletrajzának magyar kiadása

0629duffJúlius 18-án jelenik meg magyarul Duff McKagan könyve, az It’s So Easy… And Other Lies. A Guns N’ Roses basszusgitárosának viharos életútját bemutató kötet máris előrendelhető.

Duff McKaganről az utóbbi hónapokban értelemszerűen a Guns N’ Roses újjáalakuló koncertjei kapcsán hallhattunk elsősorban, de emellett június 3-án mutatták be a tengerentúlon azt a dokumentumfilmet, amely az It’s So Easy And Other Lies: Live At The Moore címet viseli. A számos illusztris zenészt felvonultató mozit Christopher Duddy rendezte, és egy 2013-as, speciális seattle-i fellépés köré épül, alapját pedig természetesen Duff 2011-es önéletrajzi bestsellere, az It’s So Easy… And Other Lies adja. Ugyan az eredetinél tervezetthez képest pár hét csúszással, de július közepén végre magyarul is kijön a külföldön hatalmas sikert aratott könyv: az It’s So Easy… És más hazugságok címmel megjelenő művet a Cser Kiadó gondozza és Pritz Péter fordította. A hivatalos megjelenési dátum július 18., és ide kattintva máris elő lehet rendelni. A könyv a Slash Army Hungary segítségével még olcsóbban beszerezhető: a rendelési linkre kattintva a kosárösszesítőnél, a fizetés előtt, a Kupon érvényesítése rovatba írd be a SLASHARMY kódot, és 10 százalék extra kedvezményt kapsz az online előrendelési 20 százalék mellé.

„Ez a könyv nem igazán az én történetem, még csak önéletrajznak vagy memoárnak sem nevezném”, mondta egy korábbi interjúban a kötetről Duff. „Ezek a szavak szerintem elkoptak mára. Velem történt szarságokról szól, de ezek nem feltétlenül azok a történetek, amiket az emberek várnak tőlem: nem az én verzióm a Guns N’ Roses- vagy a Velvet Revolver-sztoriról. Nyilván ezek is benne vannak, hiszen mesélek róluk, miközben elmondom, miként merültem egyre mélyebbre és mélyebbre merültem a függőségbe, majd miként találtam meg a kiutat. Mindenképpen kihívást jelentett számomra is ismét átélni ezeket az eseményeket, amikre hosszú ideje nem gondoltam már…”

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 2016-06-30 08:44
Megrendelve.✔️
Idézet
 
 
+1 #3 sanyi 2016-06-29 16:59
Mindig is nagyon bírtam és nagyra tartottam és tartom most is Duffot. Várós nagyon a könyv. Nem gondoltam volna, hogy magyar kiadásban is meg fog jelenni. Erre tessék. Mégis van Isten.
Azért még van egy pár olvasmány, amiket szívesen lapozgatnék magyar nyelven is. De gondolom Phil Collen, Ace Frehley vagy Marky Ramone könyvében ne reménykedjek. Pedig ezek is biztosan nagyon faszák.
Idézet
 
 
+3 #2 Draveczki-Ury Ádám 2016-06-29 13:29
Idézet - élőflóra:
fasza! írtok erről meg a rex könyvről?

Rexről holnap lesz cikk. Erről is fogunk természetesen.
Idézet
 
 
+5 #1 élőflóra 2016-06-29 13:21
fasza! írtok erről meg a rex könyvről?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.