Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már dolgozik az új albumon a Szombathelyre készülő Sepultura

Megkezdte új lemezének munkálatait a brazil Sepultura, akik áprilisban Szombathelyen koncerteznek. Az album addigra természetesen nem jelenik meg, valamikor az év végére várható a Nuclear Blast gondozásában.

A Sepultura új anyaga, a Kairos 2011 júniusában jelent meg a Nuclear Blastnélt, és emészthetőbbre, direktebbre sikerült, mint az azelőtti A-Lex, sőt, voltaképpen bármelyik Derrick Green-féle albumuk. Egyelőre nem tudni, ezt az irányvonalat követi-e majd az új album is, az azonban biztos, hogy ez lesz a csapat első közös stúdióprodukciója Eloy Casagrande dobossal, aki 2011 második felében váltotta a cucc mögött Jean Dolabellát.

A Sepultura tavaszi európai turnéja keretében ismét érinti Magyarországot, a hazai fellépés ezúttal Szombathelyen lesz április 26-án. A koncertet a helyi Agóra Sportházban rendezik meg. Az este folyamán Sepultura mellett a Moby Dick, a Social Free Face, a Leander Rising, illetve az egykori Pokolgép és jelenlegi Kényes Foltok gitáros, Nagy Dávid új csapata, a Helland lép majd színpadra. A jegyár igen baráti, mindössze 4990 forintba kerül egy beugró, és a héten már több helyen is kaphatók lesznek, országosan pedig február 20-ától lehet majd megvásárolni őket.

A Sepultura legutóbb a tavalyi FEZEN-en játszott Magyarországon. További információk napi rendszerességgel a szombathelyi koncertről itt találhatók.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Sárvári Gábor 2013-02-28 14:57
Dolgozzanak is csak új lemezen. Én csípem a lemezeiket. Jobban mint a régieket. A Dante XXI, az A-lex, a Kairos mind kiváló lemezek. Nehéz hallgatni való, de megéri ráfordítani az időt. Bírom Max dolgait is, de Csókos Rudi Bandiék zenéje nekem jobban tetszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.