Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már az utolsó simításokat végzi új lemezén a Nile

At The Gate Of Sethu címmel jelenik meg az új Nile album valamikor késő tavasszal vagy kora nyáron a Nuclear Blast gondozásában, méghozzá egy új basszusgitárossal, Todd Ellisszel. Az anyag producere ismét a legendás metal szakember, Neil Kernon lesz.

Az At The Gate Of Sethu a dél-karolinai okkult death metalosok első új dalokat tartalmazó nagylemeze lesz a 2009-es Those Whom The Gods Detest óta. „Nagyon hosszú és fárasztó felvételekre számítottunk, mert az anyag egy része hatalmas kihívásokat és technikai felkészültséget igényel", mondja a munkálatokról Karl Sanders énekes/gitáros. „George Kollias azonban nagyon odatette magát, és egy héttel előbb fejezte be a melót, mint ahogyan azt előzőleg terveztük... Az itt hallható dobolás alaposan felforgatja majd az emberek lelkivilágát a következő évekre nézve!"

Újdonság, hogy a csapat februárban megvált Chris Lollis basszusgitárostól, és Todd Ellist állította a helyére, aki vokáltémákkal is hozzájárul majd az új témákhoz. A tagcsere indoka annyi, hogy Lollis egyszerűen eltűnt a dalszerzési és felvételi munkálatok kellős közepén, és amikor már harmadik hónapja nem hallottak felőle semmit, nem voltak rá hajlandóak tovább várni.

A Nile márciustól a The Black Dahlia Murder vendégeként turnézik az Egyesült Államokban a Skeletonwitch és az Hour Of Penance társaságában. Ezután, április végén és május elején – karrierjük során első ízben – Ázsiában koncerteznek: szingapúri, indonéziai, thaiföldi és indiai bulik egyaránt várnak rájuk.

 

Hozzászólások 

 
#1 Zsolt 2012-03-08 11:53
zsigeri death metal

várom az albumot
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.