Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már Axl is a klasszikus Guns újjáalakításán gondolkodik?

0611gnrEgészen elképesztő sikerrel fut Las Vegasban a Guns N' Roses aktuális, úgynevezett rezidencia-koncertsorozata. Olyannyira, hogy egyes források szerint W. Axl Rose kezdi félretenni előítéleteit Slashsel szemben, és – persze csak állítólag – máris pozitívabban áll egy esetleges újjáalakuláshoz...

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a Guns N' Roses egzaltált frontemberének volt személyi asszisztense úgy véli: két éven belül ismét összeállhat minden idők egyik legnagyobb rockzenekarának eredeti felállása. Noha előzetesen az is elterjedt, hogy Axl Rose nyugdíjazni akarja a bandát, az aktuális Las Vegas-i koncertek fogadtatása olyannyira kedvező, hogy bizonyos jól értesült informátorok szerint már az énekes is azon gondolkodik: talán mégsem lenne akkora hülyeség kibékülni Slashsel, és összehozni a régi csapatot. „Annyira fenomenális a mostani bulik visszhangja, hogy Axl elkezdett agyalni: össze kellene hozni az eredeti csapatot egy világ körüli turnéra", mondta a Las Vegas Sunnak egy meg nem nevezett, de a zenekarhoz közeli forrás. „Ez pedig minden idők legsikeresebb rockturnéja lehetne."

Utóbbi állítás egyébként vélhetően nem túlzás, de a Las Vegas-i Hard Rock Hotel illetékesei azért egyelőre nem mennek ennyire messzire: azt ugyanakkor ők is elismerték, hogy a nagy sikerre való tekintettel máris tárgyalnak a Gunsszal egy harmadik Residency körről valamelyik környékbeli luxusétterem-láncolatban, saját Guns ételekkel és mindenféle egyébbel.

Ami egyébként a többi régi tagot illeti, Slash a Daily Starnak ismét megerősítette: egy cseppet sem zavarja, hogy Duff McKagan nemrég ismét a Gunsszal állt színpadra pár koncert erejéig. „Nem olyan nagy dolog ez", mondta a bulvárlapnak az ősszel új lemezzel visszatérő gitáros. „Duff előre jelezte nekem, hogy beugrik nemtudomhogyhívják (segítünk: Tommy Stinson – a szerk.) helyére, és az ő kapcsolata más a Gunsszal meg Axllel, mint az enyém. Nem idegesítem magam ilyesmiken..."

 

Hozzászólások 

 
+3 #7 Draveczki-Ury Ádám 2014-06-13 08:13
Idézet - trollmagnet:
Tényleg nem látjátok, hogy ebben mi a bukfenc? :D

Dehogynem. :) De attól még érdekes a dolog, és mindenkinek izgatja a fantáziáját :)
Idézet
 
 
+3 #6 trollmagnet 2014-06-13 08:07
Nyugalom, nem lesz reunion soha, ezt a hírforrás is kb. csak egy reklám egy étterem láncnak ennyi az egész...
Egymásnak totálisan ellentmondó hírek tömkelege jelenik meg tök logikátlanul egymásra halmozva, szerintem a Shocknak sem kéne felkapnia minden ilyen szart
1. Axl nyugdíjba megy?
2. Axl végre valahára összerakja az új lemezt?
3. Kilép az egyik gitáros?
4. Reunion két éven belül?
5. Újabb vegasi rezidenciabulik ? a mostani arcokkal vagy a régiekkel?

Tényleg nem látjátok, hogy ebben mi a bukfenc? :D
Idézet
 
 
+13 #5 Charlie Firpo 2014-06-12 15:49
@sanyi: Bocsánat, de én nem fikáztam le semmit, csupán leírtam, hogy engem, aki szintén a klasszikus felállású GNR-en nőttem fel, és nem csak kicsit szeretem a rockzenét hidegen hagy ez az egész szánalmas szappanopera.
Igenis pénzszaga van a dolognak! Engem speciel, a rajongót nem teszi az boldoggá, hogy látok majd a színpadon öt fazont (kamaszkorom hőseit), akik alapesetben egy kiskanál vízben megfojtanák egymást, de mégis úgy tesznek, mint ha minden fasza és szép lenne, mindezt persze értem, a rajongóért. Én meg fizetek is érte, mint a katonatiszt... Inkább beteszek egy DVD-t és megnézek egy koncertet '89-ből.
Anno lezárult egy fejezet, még ha ez nekünk nem is tetszik. Mindenki csinálja a saját dolgát, és ez így van jól... SZERINTEM!
Idézet
 
 
-10 #4 sanyi 2014-06-12 11:18
Remélem lesz azért turné. Könnyű mondani, hogy nem érdekel, meg hasonló faszságok. Úgy látom jelenleg divat fikázni a GNR reuniont, mert paraszt Axl stb... Én inkább Slasht látom köcsög szarkavarónak. Mindegy.
De aki kicsit is szereti a rockzenét, az ott lenne egy ilyen koncerten. Teljesen mindegy, hogy üzlet szaga van-e vagy sem. Az utóbbi persze jobb lenne.
Idézet
 
 
+17 #3 zombee 2014-06-12 10:53
A rock&roll megerőszakolása egy ilyen hotel turné Guns menüvel. Kivéve ha a menü benarkózott grupikból és kokainból áll. :)
Idézet
 
 
+8 #2 Charlie Firpo 2014-06-12 10:50
Arra kérdésre, miszerint lesz-e valaha klasszikus felállású Guns turné vagy sem Bajner Bálint örökbecsű szavait szeretném idézni: NEM ÉRDEKEL! :D
Idézet
 
 
+16 #1 Zsolti 2014-06-12 10:32
Érdekes, én azt hittem, minél sikeresebb az új Guns, annál kisebb az esély a reunionra, mert akkor Axl úgy fogja fel: "Látjátok, nincs szükségem Slah-re!" Erre pont az ellenkezője van?!
"Ha az új Guns noname arcokkal ilyen siker, akkor mekkora sikere lenne az eredeti csapatnak?" - így is lehet nézni, az igaz. Csak ha összejönne, Axl-nek tényleg NAGYON oda kéne tennie magát énekileg...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.