Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már áprilisban megjelenik a Tool új albuma?

Akár már tavasszal megjelenhet a Tool új nagylemeze. Az információ magától a zenekar dobosától származik.

0217tool

Videón is megörökítették, amint Danny Carey, a Tool dobosa azt mondja a hétvégén, a NAMM zenei konferencián és vásáron egy rajongónak, hogy még az év első felében megjelenhet a csapat új nagylemeze. Carey a videón áprilisi céldátumot említ, majd hozzáteszi: legalábbis ez a terv.

Annyi bizonyos, hogy Maynard James Keenan januárban már kitwittelte: befejezte a Tool új dalainak feléneklését. Vagyis innentől fogva már a keverés és az utólagos munkafázisok következnek, amelyek ugyanakkor szintén legendás babramunkának számítanak a csapatnál, így aztán eddig mindenki arra tippelt, hogy a lemez megjelenése csak 2019 második felében esedékes – több mint tizenhárom évvel a legutóbbi 10,000 Days után…

A zenekar tagjain kívül eddig egyébként csupán néhány zenészhaver, így például Tom Morello, a Prophets Of Rage gitárosa, Nergal, a Behemoth főnöke, illetve Sebastian Bach hallott új Tool-zenéket, és ők egybehangzóan azt állítják, hogy a banda brutális és epikus muzsikát alkotott, amely méltán lesz klasszikus. Szintén tudni lehet, hogy az új anyagon gyakorlatilag az összes szám brutálisan hosszú, tíz perc körüli játékidejű lesz.

A Tool a fesztiválszezonban Európában koncertezik, hozzánk legközelebb június 4-én, a prágai O2 Arenában, június 5-én pedig Bécsben, a Stadthallében lehet elcsípi őket.

 

Hozzászólások 

 
#1 revdav11 2019-01-28 12:07
Ja persze, Április 1-én :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.