Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már 2013 elején megérkezhet a következő Van Halen album?

Noha Eddie Van Halen éppen kötelező pihenőjét tölti súlyos vastagbél-operációja után, zenekara pedig idén már nem vállal további koncerteket, az év elején nagy sikerrel visszatért Van Halen körüli pletykagyár továbbra is lelkesen dolgozik. Most éppen arról szólnak a legújabb híresztelések, hogy már akár 2013-ban megjelenhet a csapat következő nagylemeze…

A Van Halen februárban tizennégy év szünet után adta ki A Different Kind Of Truth című új lemezét, amely a Billboard-lista második helyén startolt, és megjelenését rendkívül sikeres amerikai turné is követte, ez azonban – kimerültségre hivatkozva – a közepén félbeszakadt. A csapat köreiből ekkor élesen cáfolták, hogy az igazi ok a két Van Halen fivér és David Lee Roth énekes kiújult ellenségeskedése lenne, ám a körút végül mégsem folytatódhatott a tervek szerint novembertől Japánban Eddie egészségügyi gondjai miatt. Mivel a gitárosnak legalább négy, de inkább hat hónapnyi lábadozásra van szüksége komoly műtétje után, a csapat idén már biztosan nem ad több koncertet.

A Van Halen a mostani állás szerint 2013 tavaszán indul ismét turnéra – hogy Észak-Amerikában vagy Japánban és Ausztráliában, arról egyelőre nem szól a fáma –, és a Melodic Rock értesülései szerint akár még az is elképzelhető, hogy a koncertverkli beindulása előtt a zenekar új albummal jelentkezik. Az persze megítélés kérdése, mennyire helytálló az „új” jelző: az idei lemez szinte egészét is évtizedekkel ezelőtt írták, így a két tesónak és DLR-nek nem kellett több időt egy légtérben töltenie, mint ami feltétlenül szükségesnek tűnt, ráadásul Eddie-ékhez közeli források szerint a banda az A Different Kind Of Truth stúdiózása révén elegendő teljesen kész rögzített anyaggal rendelkezik egy újabb teljes lemezhez. Amennyiben hihetünk e forrásoknak, a következő Van Halen sorlemez akár már 2013 első hónapjaiban a boltokba kerülhet.

Mérget persze nem vennénk a fenti információkra, de a Van Halennél alapvetően akármi benne van a pakliban, szóval kíváncsian várjuk, van-e alapja a pletykáknak.

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 Wildhearted 2012-11-06 12:49
Idézet - Wildhearted:
De én még az új Aerosmith-t is iderakom melléjük!


Igazából szerintem jobb lett mint a Kiss,, most hogy volt időm meghallgatni még párszor .. Az új Kissről egyedül a Freak című szám ami úgy igazán nagyot üt nálam.
Idézet
 
 
+4 #4 Wildhearted 2012-11-06 12:26
De én még az új Aerosmith-t is iderakom melléjük!
Idézet
 
 
+3 #3 Wildhearted 2012-11-06 12:25
Ezt támogatom, tényleg a Kissel vannak egyszinten, egyik sem lett olyan húú de nagy szám ...
Pár szám üt .. a többi is jó , csak nem az !
Idézet
 
 
+5 #2 kamikaze 2012-11-06 11:38
Jó néhány meghallgatás után is az a véleményem az új lemezükről, mint az elején, hogy tisztességes, de rutinmunka. Ezért készséggel el is hiszem azokat a véleményeket (ami a cikkben is benne van), hogy az album szinte egészét évtizedekkel ezelőtt írták. Nyilván persze valamennyit változtattak a régi verziókon, de akkor is az az érzésem összességében, hogy kevés rajta az igazán friss ötlet. Ennél azonban sokkal nagyobb probléma, hogy nem is szól jól az anyag, ami tőlük eléggé szokatlan. Hasonlóan régi vágású csapatok közül pl. az Accept vagy pláne a Rush sokkal szerethetőbb, jobb albumot adott ki 2012-ben, viszont az Aerosmith szerintem gyengébbet. Minőség szempontjából jelenleg kb. a Kiss-el vannak egy szinten az új anyagukat illetően. Ezektől függetlenül kíváncsi leszek az új(abb) lemezükre is, és természetesen jobbulást Eddie! Jöhetnének errefelé valamikor 2013-ban!
Idézet
 
 
+3 #1 Wildhearted 2012-11-06 11:34
Így legyen!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.