Shock!

szeptember 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Májusban jelenik meg Sammy Hagar utolsó nagylemeze

Május 10-én jelenik meg a The Circle első lemeze, amelyről máris meghallgatható egy dal. A név Sammy Hagart, Michael Anthonyt, Jason Bonhamet és Vic Johnsont takarja.

0129thecircle

sammyhagarthecircle_cÉvek óta turnézik a tengerentúlon Sammy Hagar The Circle nevű projektje, amelyben a Van Halen és a Montrose volt énekese korábbi VH-s kollégájával, Michael Anthony basszerrel, Jason Bonham dobossal (Bonham, Black Country Communion stb.) és Vic Johnson gitárossal játszik együtt. A banda koncertrepertoárja mindig is elsősorban örökzöldekre épült, 2015-ben egy At Your Service című élő anyagot is megjelentettek, májusban pedig első stúdióalbumukat is kiadják a BMG-nél, tele saját dalokkal, Space Between címmel, amelyről máris bemutatták a Trust Fund Baby dalt.

Némileg árnyalja a képet, hogy ha hihetünk a 71 éves Sammynek, alighanem ez az utolsó nagylemez, amelyet pályafutása során megjelentet. Az énekes emellett abbéli vágyának is hangot adott, hogy szeretne Grammyt kapni az anyagért. A Space Between amúgy lazán konceptuális jellegű, és természetesen alapos turnét is terveznek vele Észak-Amerikában – igaz, ebbe még belekavarhat a Van Halen rebesgetett újraéledése, amelyben állítólag Anthony is szerepet kaphatna...

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2019-01-29 13:26
Az a Van Halen újraéledés ütne igazán nagyot, amiben Sammy is szerepet kapna!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.