Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Májusban jelenik meg Sammy Hagar utolsó nagylemeze

Május 10-én jelenik meg a The Circle első lemeze, amelyről máris meghallgatható egy dal. A név Sammy Hagart, Michael Anthonyt, Jason Bonhamet és Vic Johnsont takarja.

0129thecircle

sammyhagarthecircle_cÉvek óta turnézik a tengerentúlon Sammy Hagar The Circle nevű projektje, amelyben a Van Halen és a Montrose volt énekese korábbi VH-s kollégájával, Michael Anthony basszerrel, Jason Bonham dobossal (Bonham, Black Country Communion stb.) és Vic Johnson gitárossal játszik együtt. A banda koncertrepertoárja mindig is elsősorban örökzöldekre épült, 2015-ben egy At Your Service című élő anyagot is megjelentettek, májusban pedig első stúdióalbumukat is kiadják a BMG-nél, tele saját dalokkal, Space Between címmel, amelyről máris bemutatták a Trust Fund Baby dalt.

Némileg árnyalja a képet, hogy ha hihetünk a 71 éves Sammynek, alighanem ez az utolsó nagylemez, amelyet pályafutása során megjelentet. Az énekes emellett abbéli vágyának is hangot adott, hogy szeretne Grammyt kapni az anyagért. A Space Between amúgy lazán konceptuális jellegű, és természetesen alapos turnét is terveznek vele Észak-Amerikában – igaz, ebbe még belekavarhat a Van Halen rebesgetett újraéledése, amelyben állítólag Anthony is szerepet kaphatna...

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2019-01-29 12:26
Az a Van Halen újraéledés ütne igazán nagyot, amiben Sammy is szerepet kapna!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.