Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Majdnem teljesen kész az új Volbeat

0223robjoeMegkeverte új lemezét a Volbeat, így a zenekar most már tényleg csak az utolsó simítások választják el a 2013-as Outlaw Gentlemen & Shady Ladies folytatásának befejezésétől. Azt ugyanakkor még mindig nem tudni, ki lesz az új basszusgitárosuk.

Joe Barresivel, a Kyuss, a Tool, a Melvins, a Chevelle vagy a Queens Of The Stone Age hangmérnökével (a képen) készítette el új, egyelőre még cím nélküli nagylemezét a Volbeat, az album producere azonban ismét Rob Caggiano volt, aki eredetileg ebben a minőségben jegyezte volna a legutóbbi anyagot is, de aztán annyira összehaverkodott Michael Poulsenékkel, hogy végül be is szállt a zenekarba. Az új lemez megjelenéséről egyelőre semmit sem tudni, mint ahogy azt sem, ki játszotta fel a basszustémákat az anyagra az alapember Anders Kjølholm novemberi távozása után – mi Poulsenre vagy Caggianóra tippelünk.

A zenekar mindenesetre nem várhat sokáig a személyi döntésekkel, hiszen a fesztiválszezonban már komoly menet vár rájuk, számos nagy rendezvényen ott lesznek idén Európában, több feszten headlinerként vagy majdnem-headlinerként. Az új albumról egyelőre csak a tavaly nyáron élőben már bemutatott The Devil’s Bleeding Crown dal ismert, de mivel az anyag már tavasszal kijön, hamarosan vélhetően többet tudunk majd róla.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Querocha 2016-02-23 17:01
Amig Michael a bandaban van, addig nem kell parazni, a kiraly dalok garantaltak. Volbeat the best
Idézet
 
 
+1 #1 TelekiPál 2016-02-23 13:03
Nagyon szeretem a Volbeatet, talán az egyik kedvenc zenekarom. De remélem ez a dal csak egy lesz az új korongról és nem A dal, mert akkor elég szomorú leszek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.