Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magyar nyelven jön ki a Dying Wish Tükörország albuma

Elképesztően hosszú szünet után idén végre új nagylemezzel jelentkezik a Dying Wish, a 2000-es évek elejének egyik igen sokat pörgő hazai bandája. Komoly váltást jelent, hogy a Tükorország című album teljes egészében magyar nyelvű lesz.

0107dw

„A 2016-os év nagyon izgalmasnak ígérkezik számunkra, de mindenekelőtt kezdjük a tavalyi év történéseivel!, áll a csapat közleményében. „Az év elejét tagcserével indítottuk, a kezdetektől a csapat tagságát erősítő Purgó (Papp Sándor basszusgitáros), helyére Belá Olivér érkezett a Vale Of Tearsből. Oli azóta jó néhány koncerten bizonyított, reméljük, hosszú távú lesz az együttműködésünk! Nem koncerteztük szénné magunkat, viszont a háttérben magasabb fokozatra kapcsoltunk, ennek eredményeképpen végre befejeztük az új lemezanyagunk megírását! És igen, végre tíz év után új albummal rukkolunk elő! Reméljük, minél hamarabb!"

A Dying Wish új albuma a Tükörország címet viseli majd, és mint ebből már sejteni lehet, formabontó módon az egész anyag teljesen magyar nyelvű dalokat fog tartalmazni, köztük a 2012-es Lopott időkkel, illetve a 2013-ban megjelent Crimson Blood EP címadójának magyar változatát, Vörösre festi a vér címmel. Ezek mellett hét további szerzemény kerül fel a lemezre.

A Dying Wish legközelebb január 24-én, a Death By Metal fesztiválon koncertezik, ahol már szemezgetnek az új dalokból is.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Steve 2016-01-10 11:28
A Crimson Blood először nagyon nem tetszett, viszont néhány meghallgatás után annyira bejött, hogy azóta nem telik el hónap, hogy ne hallgatnám meg.
Várom az új lemezt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.