Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magyar gitárossal debütál az amerikai Vented szupergroup

Hájer Gergő, az Omega Diatribe gitárosa is tagja a Vented nevű amerikai szupergroupnak. Az első lemez még idén megérkezik, most bemutatták róla az első számot.

0618vented

A Vented névre hallgató amerikai produkció olyan zenészeknek köszönhetően jött létre, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath. Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott Joey mentalitása és útmutatása. A tizenhárom dalt tartalmazó, Cruelty And Corruption címet viselő debütáló nagylemez HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba) producer kezei alatt nyerte el a végleges formáját a maintenoni Vamacara Studióban. Erről a korongról debütál most a Requiem For Myself című dal egy videó kíséretében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.