Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ma már egyedül a média a Guns-téma megszállottja”

Az ősz egyik kiemelt megjelenése lesz Slash új nagylemeze, a World On Fire. A gitáros nagy reményeket fűz az albumhoz, és saját bevallása szerint nem is érezhetné magát jobban a bőrében, mint ahogy mostanság van.

„Egyáltalán nem hibáztatom a rajongókat azért, amiért még mindig érdeklődnek a klasszikus Guns N’ Roses iránt, de igazság szerint ma már egyedül a média a téma megszállottja”, mondta Slash az Ottawa Citizennek. „És ez szerintem a képzelőerő hiányából fakad. Én olyan ember vagyok, aki mindig a jelenben, az adott pillanatban él. Nem tekintek előre túl messzire a jövőbe, és biztosan nem rágódom a múlt ügyein. Akármit is csinálsz az adott pillanatban, csináld csak azt, és hozd ki belőle a lehető legtöbbet. Menj mindig előre, csak és kizárólag előre. Ez a mostani turném például mindenképpen jobb, mint sok régi turnénk volt. Jóval kevesebb dolog – legalábbis jóval kevesebb szükségtelen dolog – vonja el a figyelmemet a lényegtől manapság, mint akkoriban. Soha nem akartam olyan bonyolult dolgokat csinálni, de a hírnév, a pénz, meg ami ezekhez kapcsolódik, bizony gyakran nehezebbé teszi az életet. Myles pedig fantasztikus énekes. Nem hinném, hogy valaha is találkoztam volna olyan keményen dolgozó énekessel, mint amilyen ő.”

A szeptember közepén érkező World On Fire dallistája az alábbi lesz:

0527slashc01. World On Fire
02. Shadow Life
03. Automatic Overdrive
04. Wicked Stone
05. 30 Years To Life
06. Bent To Fly
07. Stone Blind
08. Too Far Gone
09. Beneath The Savage Sun
10. Withered Delilah
11. Battleground
12. Dirty Girl
13. Iris Of The Storm
14. Avalon
15. The Dissident
16. Safari Inn
17. The Unholy

A címadó dal alább meghallgatható.

A nyarat Slash egy Let Rock Rule fedőnevű, nagyszabású amerikai turnén tölti az Aerosmith társaságában, majd ősszel Európában mutatják be az albumot: hozzánk legközelebb november 19-én, a bécsi Stadthallében lehet elcsípni őket. Kennedy júniusban fellépett Budapesten másik zenekarával, az Alter Bridge-dzsel, a buliról itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Szőlő 2014-07-17 09:42
Hát, nem tudom, srácok. Nekem nem hiányzik a régi guns. Megnéztem ezt a Las vegasi koncertet, nem rossz, de ez már majomkodás. Kurva jó zenészek, Axl meg úgy néz ki, mint Pista bá' a sajókazai Köpi-kocsmából. Slash csinálja csak a dolgát, kibaszott jó lemezeket gyárt. A kínai demokrácia nem rossz anyag, de ez a primadonnaság nem egy rocker mentalitás.
Idézet
 
 
+5 #3 Simon Zoltán 2014-07-16 18:39
Idézet - sanyi:
Akkor én vagyok a média, mert én még mindig a klasszikus GNR megszállotja vagyok. Bazzeg Don't cry. Béküljetek már ki vazzeg. Ez a szar világ szebb hely lenne veletek.

Ezért akkor most lehet savazni fognak, de...Imádom a klasszikus GN'R-t, de Axl mostani produkciót elnézve úgy vagyok vele, hogy nem hiányzik. Slash klasszisokkal jobban jött ki, Myles Kennedy-vel nagyon beleválasztott, a faszi egy hihetetlen énekes. (Lehet, hogy nem olyan ráspolyos a hangja mint Axl-é, de őszintén, nekem koncerteken meg a lemezen se volt semmiféle hiányérzetem.) Szóval amíg Slash tartani tudja ezt a színvonalat, és még a következő lemez is lesz legalább olyan jó mint az Apocalyptic Love volt, addig engem nem nagyon érdekel, hogy legyen "összeborulás".
Idézet
 
 
+4 #2 kakamatyi 2014-07-16 11:09
Jaja, vazzeg.

Épp most néztem végig ezt az új Guns videót, ami kijött, és hát... a legjobban azok a részek jöttek be, mikor feldolgozásokat toltak, és/vagy amikor Axl nem volt a színpadon...

Ja, egy dolog volt még jó: a dalok.
Idézet
 
 
+7 #1 sanyi 2014-07-16 00:52
Akkor én vagyok a média, mert én még mindig a klasszikus GNR megszállotja vagyok. Bazzeg Don't cry. Béküljetek már ki vazzeg. Ez a szar világ szebb hely lenne veletek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.