Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lzzy Hale, Taylor Momsen és Sharon Den Adel is szerepel az Evanescence új dalában

Hamarosan végre új albummal jelentkezik az Evanescence. Amy Lee-ék most bemutatták a lemez harmadik dalát, amelyben rengeteg vendég szerepel.

0424evanescence

The Bitter Truth címmel hamarosan végre megjelenik az Evanescence új nagylemeze, bár pontos megjelenési dátumot még mindig nem tett közzé a banda az elkészült albumhoz. Amy Lee-ék Nick Raskulinecz producerrel és Ted Jensen hangmérnökkel készítették el az anyagot, amelynek eléggé itt van már az ideje: az ősszel nálunk is fellépett zenekar legutóbbi kiadványa a 2017-es, saját dalok szimfonikus-elektronikus átiratait rejtő Synthesis volt, hagyományos, friss dalokat rejtő lemezt pedig utoljára 2011-ben adtak ki. A már bemutatott Wasted On You és The Game Is Over után most a harmadik előzetes dal is meghallgatható tőlük. A Use My Voice érdekessége, hogy a rockszíntér jelentős női muzsikusai vendégeskednek benne, így Taylor Momsen (The Pretty Reckless), Lzzy Hale (Halestorm), Sharon Den Adel (Within Temptation), illetve Lindsey Stirling hegedűs, Deena Jakoub (Veridia), valamint Amy Lee két lánytestvére, Carrie South és Lori Lee Bulloch, és a gitáros Troy McLawhorn neje, Amy McLawhorn.

További részletek hamarosan. A zenekar szeptembertől a Within Temptationnel játszott volna közös nyugat-európai turnét, de az alapból is eltolt dátumokat most a járványhelyzet miatt 2021 őszére halasztották.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.