Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lynch Mob: vissza az egész...

Mégis Oni Logan marad a Lynch Mob énekese – annak ellenére, hogy a csapat a Vains Of Jenna frontember Jesse Fortét igazolta le a követkető turnéra, és ennek kiderültét követően pár nappal a svéd-amerikai glamsterek be is adták a kulcsot.

„Mégsem fogok George-dzsal dolgozni a Lynch Mobban”, mondja Jesse a váltásról. „Felhívott, és elmondta, hogy kibékült Oni Logannel, és úgy döntöttek, együtt folytatják tovább. A legjobbakat kívánom nekik.”

Logan (a képen) tavaly júliusban teljesen váratlanul, az utolsó pillanatban lépett ki a Lynch Mobból: a banda 7.30-kor szállt volna fel a repülőgépre, hogy elinduljon a turné houstoni nyitóbulijára, ő pedig 5.30-kor közölte velük döntését. „Oni cserbenhagyott minket és a rajongókat is", kommentálta a történteket akkor George. „Nem teljesítette a kötelességét, és ott hagyott minket a semmiben. Szomorúak és csalódottak vagyunk, de zenekarként elkötelezettek vagyunk, és eleget teszünk annak, amit vállaltunk." A bandába az utolsó pillanatba ugrott be Chaz West, a Bonham jelenlegi torka, de kényszermegoldásként még az is felmerült, hogy végső esetben maga George Lynch felel majd az énekszólamokért – a gitárjával...

Lynch az idei NAMM zenei vásáron jelentette be, hogy Jesse Forte lesz a stabil megoldás a mikrofonhoz. Ezt követően pár nappal Forte bandája, a Vains Of Jenna bejelentette feloszlását.

Oni Logan az első Lynch Mob lemezen, az 1990-es Wicked Sensationön énekelt, de viszonylag gyorsan kikerült a csapatból különféle személyes ellentétek miatt. Utóbb a 2009-es Smoke And Mirrorsra visszatért, és tavalyelőtt ősszel Budapesten is fellépett a csapattal.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.