Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lou Gramm is részt vesz a Foreigner nyári jubileumi turnéján

0615foreignerLou Gramm, Al Greenwood és Ian McDonald is csatlakozik majd a Foreignerhez néhány idei fellépésen. Minden idők egyik legnagyobb AOR-csapata idén ünnepli első lemezmegjelenésének negyvenedik évfordulóját.

Jubileumi évre készül a Foreigner idén, és ennek jegyében nagyszabású nyári turnéra indulnak júliustól Észak-Amerikában a Cheap Trick, illetve Jason Bonham társaságában. Mick Jones gitáros most a Billboardnak megerősítette, amit már tavaly is valószínűsíteni lehetett: régi tagok is csatlakoznak majd a jelenlegi felálláshoz itt ott. Természetesen Al Greenwood billentyűs és Ian McDonald gitáros visszatérése is nagy esemény, de az igazi aduász azért mégis Lou Gramm, a banda eredeti frontembere. „Nem lesznek ott az egész turnén, de néhány felbukkanás várható tőlük”, mondta Jones. „Ez a megfelelő alkalom arra, hogy meglépjük ezt. Kíváncsian várom, hogyan sülnek majd el a koncertek, de biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.”

Jones és Gramm hosszú évek óta először 2013 nyarán állt közösen színpadon, amikor New Yorkban beiktatták őket a dalszerzők dicsőségcsarnokába. A páros a gála kapcsán elsimította korábbi nézeteltéréseit is. A fentiek természetesen nem jelentik a Foreigner jelenlegi felállása, így elsősorban Kelly Hansen énekes szélnek eresztését. A régóta Hansennel működő Foreigner minden idők legsikeresebb rockzenekarai közé tartozik, karrierjük során közel 80 millió albumot adtak el, és olyan máig gyakran hallható slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a Cold As Ice, a Waiting For A Girl Like You vagy az I Want To Know What Love Is. Idén elvileg új anyag is várható tőlük egy negyvenéves dupla válogatás bónuszai keretében

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.