Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lost In America: még egy dal premierje a Helloween új albumáról

0331helloweenA múlt héten bemutatott Battles Won után most Lost In America címmel dobott ki egy új számot a Helloween a május 19-én érkező My God-Given Right nagylemezhez. Michael Weikathék július 17-én a Rockmaratonon is fellépnek.

My God-Given Right címmel jelenik meg május 19-én a Helloween új albuma. Andi Derisék az énekes tenerifei stúdiójában rögzítették a lemezt, a producer Charlie Bauerfeind volt. „Sosem tudom, hogy csináljuk, de valahogy megint sikerült!”, mondja Deris a Helloween tizenötödik stúdióanyagáról. „Ez az album tényleg nagyon izmos lett, alaposan odavágunk majd vele, ráadásul a legjobb arcokkal dolgozhattunk: Charlie Bauerfeind producerrel és Martin Häuslerrel, aki ezúttal anélkül alkotott egy roppant erőteljes 3D-s borítót, hogy a teljes színskálát felvonultatta volna rajta.” „Ez a lemez nyitottabb lett most”, mondta Michael Weikath gitáros. „Nem nevezném kommersznek, de kétségtelenül barátságosabb. Charlie-nak egyébként pontosan ez volt a célja: egyszerre vannak meg a dalokban a Helloween tipikus stílusjegyei a ’80-as évekből és a modern korszakból. Különösebben nem akartuk túltervezgetni, mivel állunk elő, simán csak azt szerettük volna csinálni, amiért kiállunk, amiről megismerszünk. És ez remekül működött is.”

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Heroes
02. Battle's Won
03. My God-Given Right
0226helloweenc04. Stay Crazy
05. Lost In America
06. Russian Roulé
07. The Swing Of A Fallen World
08. Like Everybody Else
09. Creatures In Heaven
10. If God Loves Rock 'N' Roll
11. Living On The Edge
12. Claws
13. You, Still Of War
14. I Wish I Were There (digipak bónusz)
15. Wicked Game (digipak bónusz)
16. Free World (digitális bónusz)

Az earbook-változat bónuszlemezének tartalma:

01. I Wish I Were There
02. Wicked Game
03. Nightmare
04. More Than A Lifetime

A zenekar kiadója ismét a Nuclear Blast, akikkel a 2000-es The Dark Ride és a 2003-as Rabbit Don’t Come Easy idején dolgoztak együtt. A csapat legutóbbi albuma két éve jelent meg Straight Out Of Hell címmel.

A Helloween július 17-én a Rockmaratonon is fellép. A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért lehet megváltani, de a FEZEN fesztivállal közös kombinált bérlet, illetve a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass is megvásárolható. Információk és részletek folyamatosan itt, meg persze nálunk is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.