Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lombardo: „A Slayer egészségügyileg kezd felmorzsolódni”

0310daveDave Lombardo szerint a Slayer igencsak kezdett megrogyni egészségileg, és eleve azért hozta létre a Philm projektet már évekkel tavalyi kirúgása előtt, mert érezte, hogy valami történni fog. Azt persze nehéz eldönteni, hogy csak a szőlő savanyú-e, vagy tényleg van valami alapja a dobos friss nyilatkozatának...

Lombardo a Myglobalmindnak adott interjúja során elárulta: roppant szerencsés, még a több mint harminc évnyi roppant intenzív fizikai megterhelés után sincs semmiféle egészségügyi problémája. „Az egyetlen gond az volt, amikor eltörtem a lábamat. Akkor úgy három hétre le kellett állnom, de aztán megint elkezdtem dobolni. Mindenki azt mondta, hogy pihentessem inkább még, de nem hallgattam rájuk, és felerősítettem. Mentem előre, és minden működött. Az új Philm albumon lesz is egy nóta, amit törött lábbal írtam... De ezt leszámítva semmi bajom. Sok vizet iszom, és próbálok távol maradni a piálástól is, bár szeretek inni. De vannak határok. Próbálok helyesen táplálkozni, sokat sétálni. Az ember nagyon könnyen elkényelmesedik, ellustul, ha nem marad aktív", mondta a dobos.

Dave a beszélgetésben a téma kapcsán érdekes perspektívából láttatta a Slayerből való ismételt eltávolítását és a Philm pár évvel ezelőtti megalakítását is, utóbbi ugyanis nagyjából egybeesett Tom Araya nyaki gerincműtétjével. „Tulajdonképpen egyfelől valamennyire felkészítettem magam a szituációra. Nem tudtam, hogy pont ez fog történni, de azt igen, hogy valami történni fog. Akkor hoztam össze a csapatomat, amikor Tomnak problémái támadtak, és meg kellett operálni. Erről kizárólag ő tehetett, mert ahogy rázta a fejét... Mindig arra gondoltam, hogy húúú, tesó, ez fájni fog! Úgy csapkodott ide-oda a fejével, mintha azt akarná, hogy leessen a koponyája a helyéről. Úgy gondoltam, ezt nem kellene csinálnia, de nem mondtam semmit. Akkor hoztam össze a Philmet, amikor észrevettem, hogy a Slayer egészségügyileg kezd felmorzsolódni. És most nem csak Jeffre gondolok, hanem arra, hogy Tom és Kerry sem igazán törődik magával. Kerrynek óvatosnak kellene lennie, noha nem én leszek az, aki megmondja neki ezt... Senki nem szólna neki, és én sem."

Dave ugyanakkor saját bevallása szerint már túllépett a történteken. „Tavaly január mindenképpen a karrierem egyik mélypontját jelentette. Különös ez az egész, meg szerencsétlen is, hiszen ma már tisztában vagyok vele, hogy a többiek nem voltak a barátaim, csak az üzleti partnereim. Velük éltem, velük lógtam, mintha barátok lennénk: ó, ezek a srácok törődnek velem! Aztán kiderült, hogy nem ez a helyzet. De most már úgy vagyok vele, hogy hát ez van, néha történnek szar dolgok. De továbblépsz."

Lombardo jelenleg kiadót keres a Philm második lemezéhez.

 

Hozzászólások 

 
-3 #5 necromedve 2014-03-12 18:10
http://youtu.be/O_1ruZWJigo

:)
Idézet
 
 
+6 #4 Tom 2014-03-10 15:40
Idézet - pekkae:
Idézet - Wendiii:
"Az új Philm albumon lesz is egy nóta, amit törött lábbal írtam... " Tényleg talentum a fickó. :D

És nagyon jók a dobprogramok is manapság :)


Most mi a gond ezzel? Írni végülis 4 törött végtaggal is lehet, csak kell valaki aki leírja, meg eljátssza. :-)
Idézet
 
 
-10 #3 pekkae 2014-03-10 15:27
Idézet - Wendiii:
"Az új Philm albumon lesz is egy nóta, amit törött lábbal írtam... " Tényleg talentum a fickó. :D

És nagyon jók a dobprogramok is manapság :)
Idézet
 
 
+12 #2 Sárvári Gábor 2014-03-10 14:19
Én bírom az öreget, és jó fejnek tartom. Nekem így ebből a szövegből úgy tűnik hogy inkább rájött mi a helyzet, nem a szőlő savanyú. De aztán ki tudja?! De ez a pár mondat beszédes szerintem: "Különös ez az egész, meg szerencsétlen is, hiszen ma már tisztában vagyok vele, hogy a többiek nem voltak a barátaim, csak az üzleti partnereim. Velük éltem, velük lógtam, mintha barátok lennénk: ó, ezek a srácok törődnek velem! Aztán kiderült, hogy nem ez a helyzet."
Idézet
 
 
+10 #1 Wendiii 2014-03-10 14:07
"Az új Philm albumon lesz is egy nóta, amit törött lábbal írtam... " Tényleg talentum a fickó. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.