Shock!

május 12.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Living In A Ghost Town: nyolc év után új dallal jelentkezett a Rolling Stones

0424stonesÚj dalt mutatott be a Rolling Stones. A Living In A Ghost Town nyolc év óta az első friss és saját szerzemény Mick Jaggeréktől.

A 2012-es GRRR! válogatáson lehetett utoljára friss saját dalokat hallani a Rolling Stonestól, akik azóta ugyan kihoztak egy Blue & Lonesome című gyűjteményt 2016-ban, utóbbira azonban kizárólag bluesfeldolgozások kerültek. Most azonban végre ismét kaptunk a csapattól egy új szerzeményt. A meglehetősen aktuális című Living In A Ghost Townt részben Los Angelesben, részben Londonban rögzítette a zenekar, de közben – a jelenlegi helyzetre tekintettel – nem találkoztak egymással.

Egyelőre nem tudni, várható-e még valaha is új, saját nagylemez a bandától, hiszen ilyet a 2005-ös A Bigger Bang óta nem készítettek. Mick Jagger szavai alapján ugyanakkor arra következtethetünk: nem ez az egyetlen új darab a tarsolyukban. Az énekes a Living In A Ghost Town kapcsán ugyanis azt nyilatkozta: a zenekar éppen új anyagokat rögzített a stúdióban, mielőtt megállt volna a világ március derekán. A Stones idén elvileg koncertezett is volna, de egyelőre nem tudni, mi lesz a későbbre halasztott, tizenöt állomásos észak-amerikai turné sorsa, amelyet május 8-án indítottak volna San Diegóban.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kormorán 2020-04-24 12:20
Tiszta szívemből nem szeretem a Stones-t, de ez a szám egész jó lett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.