Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Listavezető lett az új Morbid Angel dal

Május 16-án, hétfőn a Morbid Angel hamarosan érkező új lemezének első single-je, a Nevermore lett az Amazon.com legtöbbször letöltött hard rock/metal felvétele. A dal remixe a harmadik helyig verekedte magát. Ez az első alkalom, hogy a zenekar bármilyen hasonló eladási listán az első helyre kerül.

A zenekar és a menedzsment köszöni a rajongóknak a nem várt sikert, amire mindannyian rendkívül büszkék. Nem mintha eddig nem produkáltak volna komoly eladásokat, hiszen a Morbid Angel minden idők egyik legsikeresebb death metal zenekarának számít, 1993-as lemezük, a Covenant pedig alighanem a műfaj legnagyobb példányszámban gazdára talált albuma: csak az Egyesült Államokban több mint 130 ezren vásárolták meg, világszerte összesen pedig több mint félmillióan.

A csaknem nyolc éves lemezínség után érkező Illud Divinum Insanus június 6-án jelenik meg a Season Of Mist gondozásában. „Fantasztikus a lemez, abszolút fantasztikus", mondta pár hete David Vincent énekes/basszusgitáros. „Már rég meg akartuk jelentetni, de hol sürgettek, hol várakoztattak minket. Az üzleti oldal már csak ilyen... Ezzel a lemezzel kinőttük a death metal címkét. Mi csak extrém zenének hívjuk önmagunkat. Igazából túl sok dobozba kellene begyömöszölni ezt az egészet, túl sok jelzővel. Szóval azt mondjuk, extrém zenét játszunk, és ebbe minden beletartozik a hihetetlenül gyors és tiszta fogólap-gimnasztikától kezdve a legbetegebb, legkeservesebb riffeken át egészen a tőlünk megszokott dolgokig. De kicsit az egészet megcsavartuk. Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy mesterművet készítettünk. Egyetlen gyenge dal sem szerepel a lemezen, az egész nagyon egyedi és nagyon változatos. A produkciós munkával sem a szokásos csatornákat mozogtuk be, és már csak e döntések miatt is még különlegesebb lett a végeredmény."

Trey Azagthothék jelenleg Tampában próbálnak a hamarosan kezdődő világ körüli turnéra, ami Szingapúrban veszi majd kezdetét, és két ausztrál bulival folytatódik. A csapat headlinerként lép színpadra a finnországi Tuska fesztiválon is, és egy meglepetésnek ígérkező nyári észak-amerikai show is bejelentés előtt áll még.

 

Hozzászólások 

 
#1 M 2011-05-19 17:33
a beharangozás igen ötletes, kiv vagyok már a teljes lemezre.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.