Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Limp Bizkit: itt a klip Lil Wayne-nel, készül az új lemez

0723lbElkészült a Limp Bizkit és a rapper Lil Wayne jó ideje ígért közös dala és videója, a Ready To Go, amely a szebb napokat is látott nu metal csapat következő albumán, a Stampede Of The Disco Elephanton szerepel majd. Az anyag megjelenése ugyanakkor csak jövőre várható, a kiadó pedig a hip hop vonalon erős Cash Money lesz.

A Limp Bizkit új lemezének zenei anyaga már nagyrészt teljesen elkészült, Wes Borland gitáros egy májusi interjúja szerint a szövegek és az énektémák pedig nagyjából harmadrészben álltak össze. „Nagyon élő és vad a zene érzete, és a rajongóknak nem feltétlenül ugyanazt a régi Limp Bizkit hangzást kell várniuk”, magyarázta Wes a Billboardnak. „Lesz némi kísérletezés is a dalokban. Szerintem ez egy játékosabb, szerteágazóbb, kicsit kevésbé popos, jobban strukturált cucc. Nem akarom azt mondani, hogy fiatalosabban szól, de zeneileg szabadabb az egész, igyekeztünk nem túlgondolni a dalokat.” A lemez konkrét megjelenési időpontja egyelőre ismeretlen, de inkább 2014-ben várható, mint idén.

A bandából egyébként az elmúlt időszakban ismét kihullott DJ Lethal, így a Stampede Of The Disco Elephantet négyesben rögzítik. A banda nagy elánnal beharangozott 2011-es visszatérő albuma, a Gold Cobra nem hozta vissza éppen a nu metal korszak egyik vezérhajójának virágkorát, és különösen az Egyesült Államokban múlta alul a várakozásokat: a banda hazájában az anyag mindössze 70 ezer példányban kelt el, ami még akkor is úgyszólván semmi a Limp Bizkit ezredfordulós multiplatina sikereihez képest, ha azóta alaposan megváltozott a zeneipar. (Bár az kép teljességéhez azért hozzátartozik, hogy a lemez Németországban a listák élén nyitott, Észak-Amerikában pedig nem követte igazi turné a kiadását.) A Cash Money segítségével Fred Dursték most jobb időkben reménykednek.

 

Hozzászólások 

 
+5 #6 revdav11 2013-07-23 16:20
A szövegeiket leszámítva szerintem nincs túl nagy gond a zenekarral.
A zenéjüket bírom, kíváncsian várom mit hoznak össze, de azért Lil Wayne már sok...
Idézet
 
 
+3 #5 2013-07-23 14:47
A zenéjük sokszor elszórakoztatot t régebben, de csak ha nem jutott el az agyamig a szöveg. Ma már nehezen viselem és nem tudom kizárni Fred bugyuta, sértődött, jólmegmondós szövegeit. Kritikán aluli...
Idézet
 
 
#4 mark 2013-07-23 13:47
várom a közös trekket pitbullal :D
Idézet
 
 
+5 #3 Vanishpower 2013-07-23 13:32
Szeretem ezt a zenekart, bár a Gold Cobra nem volt annyira bejövős. Ez a szám azonban már sokkal jobb, pedig tudom, hogy ugyanabban a korszakban készült.
Idézet
 
 
-5 #2 Zsolti 2013-07-23 12:44
Ez az a zenekar, aminek létezésére nincs se mentség, se magyarázat.
Idézet
 
 
+11 #1 Codename333 2013-07-23 09:30
Várom a következőt is mint ahogy Gold Cobrát is vártam.De nem lett az igazi annak ellenére jól szórakoztam és hallgattam sokáig.Viszont nem szeretnék és gondolom sokan mások sem szeretnének gold cobra 2-őt.Márpedig ez a szám nagyon olyan mintha azt akarnák folytatni.Vagy ha nem is akarják folytatni de hasonló anyag lezs.Nem várok én Starfish-t megint.De Remélem valóban "Limp Bizkit-es" lesz már az új lemez.GC kobra előtt sokáig nem voltak együtt.Azt a lemezt feljegyzem annak a rovására.De az újtól már lényegesen többet várok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.