Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Limp Bizkit: DJ Lethal és John Otto nélkül?

Úgy látszik, korántsincs minden rendben a Limp Bizkitben, akik elég komolyat buktak Amerikában a grandiózus visszatérésnek szánt legutóbbi nagylemezzel. DJ Lethal és John Otto dobos a hírek szerint meglehetősen hűvös viszonyt ápolnak Fred Durst frontemberrel, ami akár azt is eredményezheti, hogy kikerülnek a bandából.

DJ Lethal a Twitteren egész sorozatnyi olyan bejegyzést ejtett meg a hétvégén, amelyekből arra lehet következtetni: ő, illetve John Otto dobos hamarosan akár ki is kerülhetnek a csapatból. Hogy ennek konkrétan mi az oka, azt egyelőre nem tudni – Lethal szerint Durst nem nézi jó szemmel a két zenész életstílusát, ennél sokkal több kézzelfogható információ nem szivárgott még ki. „Frednek tervei vannak egy új Limp Bizkitre, amiben John Otto és én már nem kapnánk szerepet”, írta Lethal. „Abból, amit értek, Fred nem értékeli az életstílusunkat és a partizást, bulizást.” „Komolyan erőnket megfeszítve próbálunk segíteni Johnnak és Lethalnek, de ennek az egésznek házon belül kellett volna maradnia”, írta az ügyről Wes Borland gitáros szintén a Twitteren.

„Lethalnek nem lett volna szabad kivinnie nyílt színre a dolgot, valami ennyire személyes és káros dolog nem tartozik a rajongókra. Így több kárt okoztak, mint ami elkerülhetetlen lett volna, és most mindannyian olyan szituációba kerülünk, ami még rosszabb a megelőzőnél. A rajongóknak és a barátoknak nincsenek meg a pontos információi ahhoz, hogy korrekt véleményt formáljanak a helyzetről, ugyanis át kellett volna élniük a történéseket ahhoz, hogy megértsék a folyamatokat a zenekarban. Ezzel együtt a Limp Bizkit továbbra is működő egység, és nem kívánunk megállni. Mindannyian megpróbáljuk a legjobbat kihozni a helyzetből – és nem Fred egyéni döntéseiről volt szó, hanem Sam Rivers, Fred és az én döntésemről. Vagyis mindenki szálljon le Fredről emiatt, mert mindannyian együtt vagyunk benne a dologban.”

A nagy elánnal beharangozott visszatérő 2011-es Limp Bizkit album, a Gold Cobra nem hozta vissza éppen a nu metal korszak egyik vezérhajójának virágkorát, és különösen az Egyesült Államokban múlta alul a várakozásokat: a banda hazájában az anyag mindössze 65 ezer példányban kelt el júniusi megjelenése óta, ami még akkor is úgyszólván semmi a Limp Bizkit ezredfordulós multiplatina sikereihez képest, ha azóta alaposan megváltozott a zeneipar. (Bár az kép teljességéhez azért hozzátartozik, hogy a lemez Németországban a listák élén nyitott.)

Az egykori nu metal sztárok most egy hip hop kiadónál folytatják a munkát, miután elváltak útjaik az Interscope-tól. Fred Durst legutóbb mindenesetre nagyon súlyos friss anyagot ígért…

 

Hozzászólások 

 
-6 #3 shredmetal 2012-04-02 20:12
Micsoda tragédia! Én megvagyok az egész zenekar nélkül is!
Idézet
 
 
+5 #2 Tomika 2012-04-02 17:44
Azért akárki akármit mond, truth part 1 CD kibbbbbb@szot jó!
Azon olyan témák vannak, hogy a mai napig hallgatom!
Gold Cobra meg tény, hogy gyenge lett eléggé......
De én bízom benne, hogy kapok egy truth part 2-t ami letép a fejem!
Idézet
 
 
-15 #1 vova666 2012-04-02 15:49
Remélem ez a fos végleg eltűnik nemsokára. "Megérdemelnék."
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.