Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Leukémiában elhunyt rajongójának állít emléket új EP-jével a Lamb Of God

Decemberben új EP-vel jelentkezik a Lamb Of God. A két ismeretlen számot is rejtő The Duke egy leukémiában elhunyt régi rajongójuknak állít emléket.

0521log

Egy nagy rajongójának, Wayne Fordnak ajánlja új EP-jét a richmondi Lamb Of God. Wayne-nél 2010-ben diagnosztizáltak leukémiát, és öt évvel később, 33 éves korában hunyt el, miközben a zenekar éppen a tavalyi VII: Sturm Und Drang lemezt rögzítette. „Miközben készítettük az albumot, megkérdeztem Wayne-t, hogy van-e bármi, amit el szeretne mondani a világnak, néhány szó, amely alapján szeretné, ha emlékeznének rá”, mondja Randy Blythe énekes. „Azt találtam ki, hogy felveszem, amint elmondja ezeket telefonon, aztán valahogy beépítjük a lemezbe, vagy netán bedolgozom a szavait valamelyik szövegbe. Azt mondta, tök jó az ötlet, hadd gondolkodjon rajta kicsit, de aztán már nem jött szóba többször a dolog. Nem tudom, hogy végül nem akarta, vagy nem érezte úgy, hogy lenne mit mondania, de mindenképpen tisztelegni akartam előtte. Szerettem volna, ha megmarad ennek az embernek az emléke, aki a saját halála szemébe nézve is végig kiegyensúlyozott és összeszedett marad, méghozzá annak a zenekarnak a muzsikájában, amit olyannyira szeretett.”

A The Duke címadó dalának szövegét ennek alapján konkrétan Wayne története ihlette, és a csapat még a legutóbbi album számaival egyetemben rögzítette, akárcsak a minialbumra felkerülő másik új szerzeményt, a Cullingot. Az EP-re emellett a Still Echoes, a 512 és az Engage The Fear Machine koncertfelvételei kerülnek fel, előbbi kettő a Rock Am Ringről, utóbbi a Bonnaroo fesztiválról.

 

Hozzászólások 

 
#2 Bólogató Kutya 2016-10-20 23:57
Respect....RIP....
Idézet
 
 
+2 #1 Habbal 2016-10-19 14:03
Randy az egyik legszimpatikusa bb metal énekes.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.