Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lesz folytatás Steven Adler csapatánál

0120adlerNoha Steven Adler tavalyi elvonója óta nem igazán lehetett hallani nagy csinnadrattával és egy Back From The Dead című remek albummal bemutatkozott zenekaráról, az énekes Jacob Bunton szerint az Adlernek nincs vége.

„Nem oszlottunk fel”, magyarázta Bunton, aki jelenleg a csapat másik tagjával, a gitáros Lonny Paullal együtt újjáélesztette Lynam nevű korábbi zenekarát. „Mivel Stevennek magára kellett koncentrálnia, és ez jelentette a prioritást, töröltük a turnét. Nagyon szeretjük őt, a testvérünkként tekintünk rá: azt szeretnénk, ha egészséges lenne, és otthon maradna. Egyelőre egészségesebb neki így. És talán valamikor képesek leszünk koncertezni is. De nem oszlottunk fel, és Steven a tesónk. Hatalmas megtiszteltetés volt olyannal zenélni, aki életünk legnagyobb kedvenc zenekarában játszott. És nem egyedül Stevennel játszhattunk, hanem Duff-fal és Slashsel is, vagyis az eredeti Guns N’ Roses háromötödével. Kölyökként még csak álmodni sem mertünk volna hasonlóról…”

Arra vonatkozólag inkább nem kezdünk el tippelgetni, hogy mindez mit jelent az Adler jövője szempontjából, de a Lynam pár hete máris kihozott egy új EP-t Halfway To Hell címmel, amelyről egy klip alább megtekinthető, nem kevés klasszikus Billy Idol ízzel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.