Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lengyelországi koncertet ad ki DVD-n az egyik legjobb európai progresszív csapat

Rapture címmel jelenik meg március 25-én a brit progresszív rocker Arena koncert DVD-je, amelyet 2011 novemberében rögzítettek a lengyelországi Katowicében. Ez lesz Clive Nolan csapatának első hivatalos élő videója Paul Manzi énekessel a fronton.

Az Arena legutóbbi lemeze, a The Seventh Degree of Separation új fejezetet nyitott a Clive Nolan billentyűs és Mick Pointer dobos vezette, John Mitchell gitárossal kiegészült formáció karrierjében, hiszen Paul Manzi személyében új énekes került a mikrofonhoz, John Jowitt basszer pedig tizenhárom évnyi szünet után tért vissza a csapatba. A banda ebben a felállásban adott koncertet 2011. november 10-én a katowicei Silesian Theatre-ben, a műsorban olyan vadiúj közönségkedvencekkel, mint a The Great Escape, a The Seventh Degree Of Separation, a Rapture, a One Last Au Renoir, a The Ghost Walks, a What If? és a Burning Down, illetve korábbi népszerű Arena klasszikusokkal (The Visitor, Solomon, Crying For Help VII, Ascension). A fellépést teljes egészében rögzítették, és most bejelentették, hogy az anyag Rapture címmel lát majd napvilágot.

A pontos dallista és az egyéb információk hamarosan kiderülnek, az európai megjelenési dátum március 25. lesz, a kiadó pedig a lengyel Metal Mind Records.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.