Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemezzel jelentkezik a nevet finomított ellen-Onslaught

1107sdA Candlelight kiadóhoz szerződött a The Sanity Days nevű formáció, ami elsősorban azért tarthat számot extra érdeklődésre, mert a projektben négy korábbi Onslaught tag is játszik, köztük Steve Grimmett, a banda feloszlás előtti utolsó periódusának énekese. A zenekar hamarosan lemezzel jelentkezik.

Steve Grice dobos, a jelenleg is működő Onslaught eredeti dobosa 2011-ben lépett le egykori társai mellől, majd nem habozott sokat, hanem felhívta Steve Grimmettet, aki annak idején a csapat 1989-es In Search Of Sanity albumán énekelt, illetve azt a Jase Stallardot, aki az 1985-ös Power From Hell és az 1986-os The Force idején gitározott a bandában, de eredetileg basszerként lépett be hozzájuk, és most is bőgősként lett tag. A felállást Alan Jordan gitáros tette teljessé, ő a banda visszatérését jelentő 2007-es Killing Peace albumon szerepelt. Habár a Grimmett felénekelte In Search Of Sanity a maga dallamosabb megközelítésével máig megosztja az Onslaught híveit, komoly fegyvertény, hogy anyagilag ez volt a banda legsikeresebb albuma, hiába tekinti a tábor többsége a Sy Keeler énekes fémjelezte anyagokat „igazinak."

Az új banda eredetileg Onslaught „The Sanity Days” néven futott volna, ezt azonban végül nyilvánvaló okokból elvetették, így a végleges név The Sanity Days, és már így szerződtek le a Candlelighthoz. Grice korábban egyértelműen leszögezte: nem akarnak versenyezni a VI címmel pár hete egy kiváló új albumot megjelentető Onslaughttal, ebben az esetben teljesen másról van szó. A banda nem akarja elaprózni magát klubbulikkal sem. „Akárhol is játszottam az elmúlt években a saját bandámmal vagy a Grim Reaperrel, mindenhol kértek tőlünk Onslaught nótákat is", teszi hozzá Steve Grimmett. „Korrektségből nem engedtem ezeknek a kéréseknek, hiszen az Onslaught párhuzamosan szintén létezett. Steve Grice azonban felhívott, kiterítette elém a kártyákat az asztalra, és egy rövid megbeszélés után úgy döntöttünk, megcsináljuk. A The Sanity Days elnevezéssel sincs semmi gond. Az Onslaught nem nyomja azokat a nótákat, és ez tragikus."

A bandától alább egy My Demon Mind című új dal koncertfelvétele is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#3 Béla 2013-11-07 20:24
Semmiféle árulás nem történt...csináltak egy jó lemezt egy másik énekessel, ennyi.
Idézet
 
 
#2 AntiCimex 2013-11-07 19:42
Az In Seach Of Sanity szamomra a British Thrash elarulasa volt a Discharge worship demok, a Power From Hell utan. A The Force meg elfogadhato volt a maga valtasaval...1989-es lemez viszont szamomra szornyu sokk volt akkor is!!!!
Idézet
 
 
+2 #1 kiss gabor 2013-11-07 09:55
Ha tenyleg Steve enekli fel a lemezt, akkor egesz jol is elsulhet ez az Oliver\Dawson Onslaught.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.