Shock!

október 18.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Leander: tízéves jubileum a Trackben

Augusztus 19-én nagyszabású koncertet ad Leander a Barba Negra Trackben. A fellépés az énekes/dalszerző elmúlt tíz évére tekint vissza.

0626kl

2009. augusztus 19-én jelent meg a Csak Te című dal/videó, Leander első átütő saját szerzeménye, Amelynek felvételén minden hangszeren ő hallható. A premier napra pontos tizedik évfordulóján Köteles Leander nagyszabású koncertet ad a budapesti Barba Negra Track nagyszínpadán, ahol a Leander / Leander Rising / Leander Kills formációkkal kiadott öt stúdióalbum legnagyobb sikerei csendülnek fel. Egy Facebook szavazás keretében a rajongók dönthetik el, hogy melyik albumról mely dalok kerüljenek bele a programba. A jubileum alkalmából Leander elkészítette a Csak Te új verzióját, hogy megmutassa 2019-ben hogyan szól a klasszikus dal.

Augusztus 19-én a Leander Kills mellett természetesen színpadra lép majd Leander pop/rock zenekara az Amigod is, hogy legnagyobb slágereivel (Hősöd, Love Story, Rómeó, Szeress reám stb.) kedveskedjen a rajongóknak. A koncert külön érdekessége még, hogy Leander Csak Te előtti zenekara a Babylon is készül egy kis meglepetéssel a közönség számára.

 

Hozzászólások 

 
#5 mindtower 2019-06-27 19:17
A Scar Symmetryt bizony keményen másolgatja, de talán a legdurvábban - a kevésbé ismert - Pain Confessor életművet rabolta le. Arcátlanul, szinte komplett, felhangszerelt dalrészeket nyúlt le Tőlük. Azzal sem bajlódott sokat, hogy legalább más fekvésben tolják.

Pedig, mindezek ellenére, generációjának legtehetségeseb b multiinstrument alista-dalszerzőjének tartom. Énekesnek rémes, főleg koncerten. Ám mára, sajnos, lényegében belefulladt a saját maga által felböfögött, mindent betakaró gejbe. Amennyiben mértékegységet kellene találni a "röhejesen maníros-visszataszítóan szenvelgő-nyáladzó ripacskodásnak", ne keressük tovább: az 1Leander!

A szövegek meg szerintem a Kozsó "emmámégnekemisc iki" feliratú fiókjából vannak. A mester egyszer véletlenül nyitva hagyta, gyógynövény beosont és elcsórta mindet. Amúgy meg semmi probléma, ha még tíz év múlva sem sikerül kijutnia az euróvizilóra és emiatt (no meg a folyamatos erőlködéstől) nem kap agyvérzést, akkor ezeket a szövegrettenete ket eladhatja néhány analfabéta, lufiszájú, 12 éves, agyhalott luvnyának, akik ígéretes youtube karrier előtt állnak, mert ez kb. az a szint!
Idézet
 
 
#4 sohamaar 2019-06-27 12:49
Már sokszor leírtam a nem épp pozitív véleményem róluk, így most nem teszem, csak annyi, hogy egy normális szövegíróval előrébb lennének. Nagyon rosszak a szövegek.
Idézet
 
 
#3 revdav11 2019-06-27 12:19
A Rising még jó volt, azóta viszont önmaga paródiája lett a folyamatos csöpögéssel.
Idézet
 
 
#2 Xanadu 2019-06-27 02:08
A kezdetektől fogva megy ez a Scar Symmetry-nyúlásüzem futószalagon, de a Leander srác csak azt nem veszi észre, hogy míg a svédeknek jól áll a dallamos-zúzós adok-kapok, addig náluk ez úgy átfordul nyáltengerbe, hogy ihaj! Ezek a szövegek pedig... vérciki, na.
Idézet
 
 
#1 Charlie Firpo 2019-06-26 16:12
Az atyai örökséget, a családi tradíciót / vállalkozást autentikusan viszi tovább, és ülteti át a kemény rock világába. Ez is hungarikum lehetne, mint a pálinka vagy a gyulai kolbász: Mulatós Metal!!! Sírva vigad a magyar...a rocker meg főleg :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.