Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Laut Und Hart Stark Und Schnell: új dalt írt a Manowar a német rajongók tiszteletére

Új dalt tett közzé a Manowar. A Laut Und Hart Stark Und Schnell a zenekar német rajongói előtt hajt fejet.

1229manowar

Eddig is tudtuk, hogy a Manowar különleges kapcsolatot ápol a német rajongókkal, most pedig – karrierjük során nem először – saját nyelvükön is szólnak hozzájuk a frissen bemutatott Laut Und Hart Stark Und Schnell című dalban. Ebben az esetben új szerzeményről beszélünk, ám egyelőre nem tudni, hogy – például Loud And Hard Strong And Fast címmel – felkerül-e a banda idén esedékes új nagylemezére. Utóbbi két új taggal készül, Michael Angelo Batio gitárossal és Dave Chedrick dobossal.

A Manowar tavaly nyáron adta ki friss EP-jét The Revenge Of Odysseus (Highlights) címmel, amely az eredeti tervek szerint amolyan ízelítő lett volna a készülő új albumról, a 2012-es The Lord Of Steel folytatásáról. A tervek azonban módosultak. „A megjelent zene csak egy hatalmas, grandiózus, még a The Triumph Of Steelnél is nagyobb szabású munka apró részlete volt, amolyan étvágygerjesztő – mondta a Rock Antenne-nek Joey DeMaio basszer. – Ezt sokan nem értették, és azt kérdezték: mi ez a szar? Komolyzene, narrációk... De a zenét úgy komponáltuk, mint annak idején Wagner, és csak megadta az alaphangulatot a jövőre nézve, a nagyszabású munkát illetően, amit tényleg amolyan remekműnek szántunk. Szóval sokan félreértették. Miközben azonban ezt a nagyszabású eposzt tervezgettük Odüsszeuszról, az Odüsszeuszként a narrációért felelős úriember elhunyt. Vagyis most nem tiszteleghetünk előtte ezzel a nagy művel, mivel meghalt, nem fogja tudni élőben előadni velünk. Ezért aztán összetömörítjük a dolgot, és természetesen fejet hajtunk vele a nagy görög történet és Kosztasz Kazakosz, a legnagyobb görög színész élete előtt is. Vagyis a történtek miatt sebességet kellett váltanunk, és most olyan dalokon dolgozunk, amilyeneket a rajongók alapesetben is várnának tőlünk. Nagyszabású, epikus, hosszú, három- vagy négyórás darabok helyett olyan dalokat írunk, amilyenekre szerintem az emberek számítanak a Manowartól: ütős témákat, amil leégetik a szőrt a golyóidról."

Az aktuális Crushing The Enemies Of Metal Anniversary turné egyszerre ünnepli a Battle Hymns negyvenedik, a Fighting The World harmincötödik, a The Triumph Of Steel harmincadik és a Warriors Of The World huszadik születésnapját.

 

Hozzászólások 

 
#18 Vova666 2023-02-12 21:17
Idézet - Nagyot fingott a férfi:
Idézet - vova666:
A nagybetűs szégyenérzet .
Annyira gáz, amit csinálnak, hogy még úgy is szégyellem, hogy igazából mindig is szánalmasnak tartottam őket. Van még lejjebb...(?)

Csinálj jobbat ha ekkora a mellényed!!

Ha akarnék, se tudnék, mert ennyi nagypofájú, nagyívű baromságot kitalálni sem tudnék, közben meg a zenei fronton lesüllyednék amőba(de az legalább acél és bőr) szintre.
Idézet
 
 
#17 Equinox 2023-02-12 11:39
Látom, nemcsak nekem nincs kedvem ezt meghallgatni.
Idézet
 
 
#16 queensryche999 2023-02-11 18:53
Idézet - Levus:
Ne sértegessétek a ChatGPT -t....


Hehe. :)
Idézet
 
 
#15 Nagyot fingott a férfi 2023-02-11 18:28
Idézet - vova666:
A nagybetűs szégyenérzet .
Annyira gáz, amit csinálnak, hogy még úgy is szégyellem, hogy igazából mindig is szánalmasnak tartottam őket. Van még lejjebb...(?)

Csinálj jobbat ha ekkora a mellényed!!
Idézet
 
 
#14 kiss gabor 2023-02-11 18:08
Amúgy a kép alapján Joey elég szigorú zenekarvezetőne k tűnik: ha Eric nem elég tisztán énekli ki a magas hangokat, akkor bizony nem jár az ökölpacsi.
Idézet
 
 
#13 cápaidomár 2023-02-11 13:38
Noha sose kedveltem őket, jókat tudtam vidulni a dolgaikon. Mert azt el kell ismerni, hogy jelenség a csapat. De ez már nem is vicces, netán szórakoztató.
Idézet
 
 
#12 kiss gabor 2023-02-11 09:59
Idézet - Goodbye:
Ennek a csávónak nagyon becsîpődtek a szőrös golyók. Az ilyen szövegek miatt nem lépnek velünk kapcsolatba a földönkívüliek.

Hát igen. Arról nem is beszélve, hogy az új lemez leginkább a bőrt fogja leégetni pofánkról. Nem kell félteni azokat a golyókat.
Idézet
 
 
#11 vova666 2023-02-11 02:14
A nagybetűs szégyenérzet .
Annyira gáz, amit csinálnak, hogy még úgy is szégyellem, hogy igazából mindig is szánalmasnak tartottam őket. Van még lejjebb...(?)
Idézet
 
 
#10 Levus 2023-02-11 00:15
Ne sértegessétek a ChatGPT -t....
Idézet
 
 
#9 Goodbye 2023-02-10 23:48
Ennek a csávónak nagyon becsîpődtek a szőrös golyók. Az ilyen szövegek miatt nem lépnek velünk kapcsolatba a földönkívüliek.
Idézet
 
 
#8 queensryche999 2023-02-10 19:50
A fenti Manowar dal szövegét és zenei témáját hallva kicsit olyan, mintha a ChatGPT (OpenAI) hozta volna létre. :) Manó rajongók ne sértődjenek meg, ez nem fika részemről.
Idézet
 
 
#7 AlfStokes 2023-02-10 13:36
Hat tenyleg eleg gyenge, se a zene, se a szoveg megirasa nem lehetett tobb 5 percnel (raadasul barmelyik neten fellelheto manowar lyrics generator jobb szoveget kop ki, mint ez). En is erzek ilyenkor egy kis szekunder szegyent.
Mondjuk Brno-ban lattam oket par hete, es tisztesseges koncertet adtak. Eric hangjanak 70 folott is csak minimalis csalasra van szukseges a regi sikolyokhoz, es amikor a Gates Of Valhalla megszolalt, akkor azert felsohajtottam, hogy megerte. Szoval a remeny azert meg nagyon gyengen, de pislakol, de oszinten szolva azt sem bannam, ha szepen elhajoznanak a tengeren...
Idézet
 
 
#6 La Fayette 2023-02-10 12:48
Valamikor régen a manowar volt a kedvenc bandám, még a kilencvenes évek első felében. Az utóbbi évek bénázásai után eljutottam odáig, hogy már meghallgatni sincs kedvem az új szerzeményeiket .
Idézet
 
 
#5 kiss gabor 2023-02-10 12:12
Viccet felreteve: en tuzon-vizen at kitartok az elso nyolc lemezuk mellett, de egyszeruen nem ertem mi a franc tortent veluk az elmult husz evben. Ez a dal nagyon-nagyon-nagyon rossz. Gyenge, kinos, toketlen, tatás, parodisztikus, elcsepelt, szarul szol, filleres gagyi szar. El se hiszem, hogy ez ugyanaz a zenekar, amelyiket annyira szerettem anno. Rendesen cikinek erzem, hogy szeretem a korai cuccaikat, mert manapsag mindenki ezzel fossal azonositja oket.Nem szoktam ilyet mondani, de: oszoljanak mar fel a francba, mert ez nagyon gáz.
Idézet
 
 
#4 kiss gabor 2023-02-10 12:01
Idézet - Wendiii:
Lefordítom: "Elbasztuk, de úgysem vallanánk be, mert ahhoz túlságosan trve arcok vagyunk."

Erdekes, amit mondasz, mert nekem ezt dobta ki a fordito: "Ha azt hitted, hogy mar tenyleg nem lehetunk szarabbak, akkor ezt hallgasd meg!"
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.