Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lauren Harttal indítja újra a Divine Heresyt Dino Cazares

Az egyelőre parkolópályán és énekeskeresésben lévő Fear Factory mellett újraélesztette a Divine Heresyt is Dino Cazares. A mikrofonnál a Once Human énekesnője áll majd.

0802lauren

Ismét aktív a Divine Heresy zenekar, amelyet a Fear Factory gitárosa, Dino Cazares hívott életre még a 2000-es évek azon periódusában, amikor zenekarának épp nem volt tagja. Érdekesség, hogy a mikrofonnál ezúttal egy hölgy áll a Once Humanből ismert Lauren Hart személyében, és a gitár mellett a basszusgitárt is Dino kezeli majd. Dobosuk egyelőre nincs, egyelőre keresik a megfelelő embert, mint ahogy aktuális lemezszerződéssel sem rendelkezik a formáció. Dino azonban leszögezte, hogy egyetlen régi taggal sem kíván közösen dolgozni.

A Divine Heresy két nagylemezt jelentetett meg, a 2007-es Bleed The Fifthet és a 2009-es Bringer Of Plagues. A korábbi felállásokból Tim Yeung dobos később bekerült a Morbid Angelbe, de az első lemezen kezdte profi pályafutását a később a Bad Wolvesban a szélesebb közönség által megismert Tommy Vext énekes is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Sultz 2022-08-03 09:46
Nem ismerem a One Human munkásságát, úgyhogy bevállaltam három kattintást Google-ön és kettőt Youtube-on. Kiderült, hogy Lauren Hartról ha képet akarok találni azok kivétel nélkül beállított instafotók. Ha nem tudnám mi a hölgy munkája azt hinném modell. Ami nem gond, de érdekesen árnyalja miért pont rá esett a választás...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.