Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lars Ulrich: „Általában úgy érzem, visszafejlődtem”

Lars Ulrich az utóbbi másfél évtizedben rengeteg kritikát kap hol harmatos, hol közepes koncertteljesítménye miatt. A Metallica dobosának becsületére legyen mondva: pontosan tisztában van korlátaival, és egy friss interjúban eszébe sem jutott leállni mentegetőzni emiatt.

„Általában úgy érzem, visszafejlődtem", nevetett Lars a Drum! magazinnak adott interjújában. „Azon szoktam kapni magam, hogy azt kérdezem: miért nem tudom ezt vagy azt megcsinálni ma már? De amúgy nem szoktam rendszeresen leülni gyakorolni, hogy na, most akkor nekiállok, és gyűröm magam, hogy jobb legyek. Általában azért ülök le dobolni, hogy formában maradjak. A Metallica tavaly több mint két-három hónapot kihagyott tavaly, így aztán fogtam az iPodomat, letettem a szerkó mellé, és össze-vissza játszogattam mindenféle zenére, hogy megnézzem, tudom-e tartani magamat ahhoz, amit hallok. De ezen túlmenően nem ülök le dobolni azért, hogy fejlesszem magam. Inkább hallgatok valamit, és megpróbálom én is elővezetni, amit hallok."

Lars a speed/thrash dobosok új generációját illetően azt mondta: különösebben nem érdekli ez a vonal. „Ez nem az, amiben én utazom. És nemcsak nem az, amiben én utazom, hanem egyben valami olyasmi is, ami egyáltalán nem is érdekel. Állati technikásak ezek a dobosok, amit nagyon tisztelek és értékelek, engem viszont a tradicionálisabb dolgok izgatnak. A dalszerzés, a groove, az attitűd és a rezgés."

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 kamikaze 2012-06-29 10:27
Kár, hogy általában tényleg érezni a ,,visszafejlődé sét". De legalább van önkritikája, ez is értékelendő.
Idézet
 
 
+3 #1 Chris92 2012-06-28 16:19
No shit, Sherlock!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.