Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lamb Of God: újból a Billboard élbolyában kezdtek

Ismét a Billboard-lista dobogóján, ezúttal a harmadik helyen nyitott a Lamb Of God új nagylemezével, a múlt héten kiadott Resolutionnel. Randy Blythe-ék Ausztráliában is ugyanebben a pozícióban startoltak, és a brit Top 20-ba is bekerültek.

52 ezer példány kelt el a virginiai Lamb Of God új albumából, a Resolutionből megjelenése hetében az Egyesült Államokban, amely így a Billboard 200-as listájának harmadik helyén kezdte meg pályafutását. Ez – a csökkenő albumeladási tendenciákat figyelembe véve – nem jelent komoly eltérést a legutóbbi Wrath 68 ezres, második helyet biztosító eredményétől és az azt megelőző Sacrament 63 ezres, akkor a nyolcadik helyre elegendő eladási példányszámától. A Resolution Ausztráliában szintén a harmadik helyen kezdett, Nagy-Britanniában pedig a tizenkilencedik pozícióban nyitott.

A Lamb Of God május végén kezdi meg európai turnéját. Magyar koncert természetesen nem lesz, de június 6-án Pozsonyban el lehet csípni őket.

John Campbell basszusgitárossal készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Tomika 2012-02-03 11:20
Idézet - björn:
"A Lamb Of God május végén kezdi meg európai turnéját. Magyar koncert terméogy abból szetesen nem lesz, de június 6-án Pozsonyban el lehet csípni őket."

Ez jó hír! Mosonmagyaróvár tól Pozsony 35 km, Pest 168, a hely és a hang is jobb, és a jegy is olcsóbb mint itthon lenne. Isten.


Én is néztem már, csak a Benzin, annyi, hogy abból elmegyek 6 Opeth koncertre....
Idézet
 
 
+2 #1 björn 2012-02-03 09:55
"A Lamb Of God május végén kezdi meg európai turnéját. Magyar koncert természetesen nem lesz, de június 6-án Pozsonyban el lehet csípni őket."

Ez jó hír! Mosonmagyaróvár tól Pozsony 35 km, Pest 168, a hely és a hang is jobb, és a jegy is olcsóbb mint itthon lenne. Isten.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.