Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kultikus hajmetalosok klipjében domborít Vinnie Paul

Mások mellett Vinnie Paul is szerepel a King Kobra új videójában, amelyet szeptember 7-én, Las Vegasban forgatott a Carmine Appice dobos és Paul Shortino énekes neve által fémjelzett kultikus Los Angeles-i hajmetal csapat. A zenekar új nagylemeze valamikor 2013 elején jelenik majd meg a Frontiersnél.

A Have A Good Time című dalra forgatta új videóját a néhány évvel ezelőtt újjáéledt King Kobra. A klipet Las Vegasban rögzítették, és nemcsak a régóta a városban élő egykori Pantera és jelenlegi Hellyeah ütős, Vinnie Paul bukkan fel benne, hanem az Angelből ismert Frank Dimino és egy ismert amerikai humorista, Carrot Top is. A dal a csapat jövő év elején esedékes új nagylemezén kap majd helyet, amelyet 2011-es elődjéhez hasonlóan a Frontiers gondoz majd. „A klasszikus King Kobra hangzás és olyan kedvenc hatásaink magas energiaszintű keveréke lesz az album, mint a Led Zeppelin, a Whitesnake vagy a Blue Murder", mondta az albumról előzetesen David Michael-Phillips gitáros. „Jó súlyos groove-ok, nagy melódiák, lélekkel teli énektémák Paul Shortinótól, ragadós harmóniák és dallamok. Meg persze szikrázó gitárok és Johnny Rod, illetve a legendás Carmine Appice mennydörgő ritmusszekciója! Ez az anyag a következő természetes lépés a Ready To Strike és a legutóbbi album után."

A lemezen a Have A Good Time mellett olyan dalok szerepelnek majd, mint az In The Night, a Feelin' Fine, a Take Me Back, a Deep River, a Got It Comin' vagy a We Go Round. A banda felállásában az említettek mellett Mick Sweda gitározik, vagyis a hangszeres szekció teljes egészében a klasszikus '80-as évek-beli összeállítás.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.