Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kreator, Sodom, Destruction, Tankard: közös akcióra készül a német Big Four

Történelmi jelentőségű eseményre kerül sor a jövő év május 30-án kezdődő és június 1-jéig tartó németországi Beastival fesztiválon: a Geiselwindben megrendezendő esemény egyik napján egymás után lép színpadra a germán Big Four, azaz a Kreator, a Sodom, a Destruction és a Tankard.

A pontos időzítés egyelőre még nem tiszta, de az már biztos, hogy a kontinentális Európa vitathatatlanul négy legnépszerűbb thrash fogata egy este játszanak majd, azaz a mintát ebből a szempontból is az amerikai Big Fourt felvonultató fesztiválok adták. A Beastivalon egyébként olyan bandák is tiszteletüket teszik majd, mind a Sabaton, a Satyricon, a Wintersun, a Kataklysm, az U.D.O. vagy a Die Apokalyptischen Reiter.

„Folyamatosan beszélünk a közös turnéról, mióta csak legutóbb közösen játszottunk a Sodommal és a Destructionnel Görögországban”, mondta a Kreator főnök Mille Petrozza nemrég egy interjúban a görög Metal Kaoznak arról, miért nem turnézik közösen a Kreator, a Sodom és a Destruction. „Arról is szó volt, hogy átvisszük az Egyesült Államokba a turnét, de a dolog végül nem történt meg, mert Tom a Sodomból nem akar turnézni. És egy ilyen körutat csak úgy lehet megcsinálni, ha mindhárom banda ott van, mert egyébként nem ugyanaz a dolog. Vagyis a Sodom nélkül soha nem történhet meg ez az egész, és nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom.”

Mivel az euforikus fogadtatás borítékolható, mi azért nem lepődnénk meg, ha Tom Angelripper előbb-utóbb egy hagyományos turnéra is rábólintana ebben a felállásban…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.