Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Krampüs: itt a Graveyard Blowjob borítója egy új dallal

0516kcMár teljesen elkészült a veszprémi Krampüs második albuma, a Graveyard Blowjob, a remekül sikerült, 2012-es Mental Holocaust utódja. A megjelenés egyelőre bizonytalan, de a csapat közzétette a borítót, és egy új dalt is meg lehet hallgatni tőlük.

„Végre elkészült a hátborzongatóan gyönyörűséges lemezborítónk, amit mindenképpen meg szeretnénk vizuáltatni mindenkivel. Simkó Zsolt barátunk ismét nagyot alkotott! A lemezborító mellé meg lehet hallgatni a Humanophobic című nótát, amit elsőnek szellőztetünk meg a Graveyard Blowjobról”, áll a csapat közleményében. A konkrét lemezmegjelenésről sajnos semmiféle konkrétummal nem tudnak még szolgálni: ennek oka, hogy a kanadai PRC kiadó mindenképpen kiadná az albumot, de csak jövő februárban, a zenekar pedig egyelőre tanácstalan, mert nem akarnak annyit várni. Így egyelőre kutatják a további lehetőségeket is.

A Krampüsszel kapcsolatos hír, hogy a hörgős/basszer Bicaj utoljára július 12-én, a Total War Festen lép fel a bandával, az utód bőgősposzton a Gutted jelenlegi leosztásából is ismert Hernyák Szabolcs lesz. Ami az új hörgős személyét illeti, szeretettel várják a jelentkezőket.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.