Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közösen járja be Európát az At The Gates és a Triptykon

Könnyen lehet, hogy a 2014-es év második felének legerősebb extrém metal turnéja formálódik éppen a szemünk előtt – és a jelek szerint persze megint kimaradunk belőle. Szerencsére azért Bécsben el lehet majd csípni az At The Gates és a Triptykon párosát, akikhez még a death metal színtér egyik fiatal reménysége, a Morbus Chron is csatlakozik…

0127atthegates

Az At The Gates jelenleg éppen új, visszatérő nagylemezén dolgozik, amely At War With Reality címmel valamikor október-november környékén jön ki a Century Media gondozásában. A kiadó ezután nagyszerű érzékkel egy másik húzónevéhez, a Melana Chasmata címmel nemsokára szintén friss albummal jelentkező Triptykonhoz társítja majd Anders Björleréket egy európai turné erejéig, amely december 4-én indul Londonban, és december 20-án ér véget Berlinben. „Nagyon izgatottak vagyunk”, kommentálta a frissen bejelentett turnét Tomas Lindberg, azaz Tompa, az At The Gates énekese. „1996 óta ez lesz az első rendes turnénk Európában, hiszen a 2008-as újjáalakulás óta csak fesztiválbulikat játszottunk, ez pedig lehetőség lesz arra, hogy bensőségesebb környezetben is találkozhassunk a rajongókkal. Szintén ez lesz az első alkalom, amikor élőben lehet majd hallani az új dalokat, hiszen addigra már kint lesz az új nagylemez, ami kemény és kompromisszummentes. Meggyőződésem, hogy a friss témák állati jól szólnak majd a régiek mellett is.”

A jelenlegi állás szerint magyar koncert nem lesz (legalábbis a közzétett ütemtervben egyelőre nem szerepelünk), bár aligha akad bárki is, aki ezen különösebben meglepődne. December 14-én azért szerencsére Bécsben, az Arenában el lehet majd csípni a nagy párost, akikhez a modern death metalban utazó, svéd Morbus Chron is csatlakozik. A turné főbandája természetesen az At The Gates, leszámítva egyetlen svájci bulit, ahol Tom G. Warriorék is társult headlinerként játszanak.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 grand magus 2014-03-25 20:27
Bameg mi a szart adjak el ,hogy ott lehessek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.