Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös turnéra indul Anneke, Liv Kristine és Kari

1011sirensKét dalt is közzétett a The Sirens nevű formáció, amelynek érdekessége, hogy három nagynevű énekesnő alkotja: Kari Rueslåtten, Anneke Van Giersbergen és Liv Kristine Espenaes Krull.

Sisters Of The Earth és Embracing The Seasons címen fut az a két dal, amelyet bemutatott a The Sirens. A három énekesnő régóta nagy tisztelője egymás munkásságának, a mostani közös koncepció azonban tavaly nyáron született meg – és mindez már csak azért is érdekes, mert Anneke és Liv, a mostani énekesnős metalvonal tulajdonképpeni előfutárai mindketten Karit tekintették egyik fő példaképüknek.

A trió hamarosan turnéra is indul, amelynek programjában arányosan válogatnak majd mindhármuk repertoárjából, és természetesen egyaránt énekelnek majd szólóban, duettben és hármasban is a bulikon. „Az énekesnős színtér olyannyira nagy lett mára világszerte, hogy néha nehéz elhinni: mi hárman ott voltunk ennek az egésznek a kezdeteinél”, ismeri el Anneke. „Nagyon büszke is vagyok erre. Anélkül, hogy szándékosan stílust akartunk volna teremteni, a zenekaraink elfogadottá tették a metalszínpadokon a női frontembereket, ami akkoriban eléggé újnak és izgalmasnak számított. Szerintem ez a mostani turné remek alkalom lesz arra, hogy megünnepeljük ezeket a korai időket, hiszen ma már ezeknek a csapatoknak a harmadik generációja bukkan fel a színen.”

 

Hozzászólások 

 
#2 bélféregtámadás 2014-10-13 09:35
Jóféle milf-ek
Idézet
 
 
+1 #1 Khold 2014-10-11 08:12
Kari
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.