Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös terveket sző Corey Taylor és Duff McKagan

Ugyan szinte biztosan nem lesz a Velvet Revolver új énekese, Corey Taylor azért nem hagyja feledésbe merülni az ex-Guns N' Roses tagok fémjelezte vonalat: egy tévéműsorban a Slipknot és a Stone Sour frontembere elárulta, hogy a jövőben mindenképpen tervez valami közös projektet Duff McKagannel.

„Nem énekelek a Velvet Revolverrel", szögezte le a Blink-182 énekes/basszer Mark Hoppus Fuse TV-s talk showjában Corey. „Írtunk és jammeltünk közösen, de úgy tűnt, ezek eltérő ötletek attól, mint amit csinálni akartak. De tök jó volt. Már azt is nagyon bírtam, hogy olyan arcokkal lóghattam, akiknek a zenéjén én magam is felnőttem... Duff és én valószínűleg csinálunk majd valamit közösen a jövőben. Nagyon összepasszolunk, közel állunk egymáshoz, és elkezdtünk együtt zenéket írogatni. Van némi roppant jó anyagunk. Szóval sosem tudhatod, mi sül ki ebből... Akár egy rejtélyes szupergroup is összejöhet. Duff, én, meg még egyéb furcsa emberek, akik olyan furcsa zenét csinálnak, amire az emberek azt mondják: micsoda? Ezek tényleg ők?"

Duff az elmúlt hónapokban többször is dicsérte Corey tehetségét, és azt is egyértelművé tette: ő személy szerint szívesen látta volna a Velvet Revolverben is. Matt Sorum dobos ugyanígy nyilatkozott, a kollaboráció így elsősorban Slash ellenkezésén kapott gellert. „Corey az én ötletem volt, mert emberileg is nagyon jó arc, aki emellett állat rockénekes", magyarázta egy interjúban nemrég Sorum. „Minden szempontból a topon van. De Slash nem úgy látta a dolgot, mint mi többiek. Nekünk tetszett a dolog. Tíz dalunk született, akár holnap kiadhatnánk őket, hiszen készen vannak. Én azt mondtam, gyerünk, csináljuk meg, Slash viszont nem érezte így. Ha pedig nem érzünk mindannyian egyformán, nem csinálhatjuk meg, ezt tiszta sor."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.