Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közbeszólt a rák az Annihilatornél

Gyakorlatilag az utolsó pillanatban kényszerült újabb tagcserére a kanadai Annihilator, ahol Oscar Rangel basszusgitáros tért vissza a fedélzetre, miután a szintén reaktivált ex-tag Cam Dixon menyasszonyánál rákot diagnosztizáltak. A zenekar új lemeze szeptemberben jelenik meg, és októberben Budapesten is fellépnek.

0603annihilator

Előrehaladott állapotban lévő tüdő- és emlőrákot diagnosztizáltak az orvosok Cam Dixon menyasszonyánál, így a basszusgitáros nem tudja vállalni a zenekar őszi turnéit. Dixon az elmúlt hónapokban tért vissza Jeff Waters bandájába, és annak idején, a ’90-es évek King Of The Kill-periódusában már játszott a csapatban: most még leforgatott két klipet a kanadai thrasherekkel Németországban a múlt héten, ám utána bejelentette társainak, hogy nem tud maradni tovább. Az Annihilator így az utóbbi években megismert turnébasszusgitárossal, Oscar Rangellel áll majd színpadra a következő időszakban, aki februárban saját elhatározásából távozott Jeff mellől, hogy saját, Operus nevű projektjén dolgozzon.

0603annihilatorcAz Annihilator új albuma szeptember 18-án jelenik meg Suicide Society címmel, és elsőszámú érdekességét mindenképpen az jelenti, hogy tizennyolc év után ismét Jeff Waters énekel majd rajta. Az ismét Havancsák Gyula borítójába csomagolt kiadványra az alábbi dalok kerülnek fel, lentebb bele is lehet hallgatni a lemezbe:

01. Suicide Society
02. My Revenge
03. Snap
04. Creepin' Again
05. Narcotic Avenue
06. The One You Serve
07. Break, Enter
08. Death Scent
09. Every Minute

A Magyarországot is érintő őszi Európa-turné In The Blood néven fut, Jeffék előtt az ausztrál Harlott és a kaliforniai Archer nyomul majd. A trió a Livesound szervezésében, október 19-én éri el Budapestet, az A38 Hajót.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.