Shock!

július 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Korn, William DuVall, Devin Townsend: megvannak az új magyarországi koncertdátumok

Több, a világjárvány miatt elhalasztott koncert is új dátumot kapott a jövő évre. Most már végre pontosan is tudjuk, mikor jön Magyarországra a Korn, Devin Townsend és William DuVall.

0627korn

2021. június 3-ára halasztotta budapesti arénakoncertjét a Korn, amelyet eredetileg idén június 9-én tartottak volna. „A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, azonban jegyértékesítő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor megadott e-mail címen a további információkkal”, mondja a szervező Live Nation. „A Gojira fellépésével kapcsolatban még folynak az egyeztetések a zenekar képviselőivel, ezért kérjük a jegyvásárlók szíves türelmét, amint új információnk lesz, értesíteni fogjuk őket.” Részletek itt.

alice_in_chains_k2018_11

Szintén új dátumot kapott az Alice In Chains frontembere, William DuVall szólókoncertje. Az énekes eredetileg idén április 15-én mutatta volna One Alone című szólóalbumát a Dürerben, de a bulit már viszonylag hamar eltolták. Az új időpont 2021. március 21., a koncertre korábban már megváltott jegyek automatikusan érvényes az új időpontra is. Akinek esetleg nem jó az új dátum, annak 2020. június 25-ig lesz lehetősége visszaváltani a belépőjét, részletek itt.

devin_townsend_k2017_02

Devin Townsend idén június 15-én lépett volna fel az A38 Hajón aktuális turnéjával. Akárcsak a fenti két koncert, ez a buli is egy teljes évet csúszik: az új időpont 2021. június 4. lesz, a helyszín változatlan. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek maradnak az új időpontra, de akinek ez nem megfelelő az új időpont, lehetősége lesz visszaváltani a jegyét a vásárlás helyén (online jegyek esetében egy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. -ra írt emailben kérvényezve, papírjegyek esetében személyesen, az info pultunkban), a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzet visszavonása után, a hajó új programstruktúrájának véglegesítését követően. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Pelgrin 2020-05-29 14:55
Alter Bridge, Kiss ezekről sincs még semmi infó....
Idézet
 
 
#1 Szabó Róbert84 2020-05-29 13:37
Most már csak a Pearl Jam-ről lenne jó tudni valamit .Sajnos nagy a csend.
Remélem nem bukó az a koncert bazi jó helyre szól a jegyem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.